Showcases Coenradie

Paleis Het Loo

Showcases

De showcases hebben wij in diverse categorieën ingedeeld om het zoeken naar relevante showcases voor u te vereenvoudigen!

  • Bouwmaatvoering
  • Scan-to-BIM
  • Reverse Engineering

In de loop van de tijd zullen wij deze lijst steeds verder uitbreiden!

Bouwmaatvoering

Bouwmaatvoering (of bouwmeten) is een zeer belangrijke ondersteuning in het gehele bouwproces. Zonder goede maatvoering wordt bouwen improviseren en dat leidt onherroepelijk tot overschrijdingen van zowel budget als planning. Bouwmaatvoering is eigenlijk de motorolie van de bouw. Investeren in goede olie levert een optimale smering op en dus optimale prestaties. Bij Coenradie leveren wij alleen maar topkwaliteit waarmee wij een belangrijke bijdrage leveren aan een soepel verloop van ieder bouwwerk.

Bouwmaatvoering

Algemeen

In deze showcase laten wij u zien hoe Coenradie met bouwmaatvoering een project van A tot Z kan begeleiden.

Lees meer

Scan-to-BIM

De naam scan-to-BIM gebruiken wij voor alle metingen die wij met onze laserscanners doen waarbij het doel is om een 3D-model te maken van een bestaand gebouw. Dit kan op diverse manieren, wij zullen zo goed mogelijk aansluiten op uw werkwijze. Dit is ook afhankelijk van de beschikbare software aan uw kant. Als wij voor u een model verzorgen doen wij dat met Autodesk Revit.

Coenradie Visualisatie Sligro Helmond

Algemeen

In deze showcase laten wij u zien wat scan-to-BIM inhoudt en wat wij er voor u mee kunnen doen.

Lees meer
Coenradie Puntenwolk

Animatie puntenwolk

De puntenwolk zelf is al erg mooi. Vooral als je deze in een mooie film verwerkt!

Lees meer
Bernadettekerk Coenradie Visualisatie

Orthofoto’s

Voor iedereen die niet met zware puntenwolken kan of wil werken. Of gewoon omdat ze mooi zijn!

Lees meer

Reverse Engineering

In industriële omgevingen willen we vaak tekeningen of modellen hebben van objecten die we al heel lang gebruiken. Maar als die tekeningen of modellen niet (meer) beschikbaar zijn, kunnen we de objecten ook inmeten en door middel van reverse engineering die tekeningen en/of modellen weer creëren!

Showcase Reverse Engineering

Algemeen

In deze showcase laten wij u zien wat reverse engineering inhoudt, wat wij er voor u mee kunnen doen en welke andere technieken nuttig kunnen zijn.

Lees meer
Reverse Engineering Classic Car

Classic Car

Een klassieker nabouwen zonder dat er tekeningen zijn? Dankzij scannen en reverse engineering maken wij dat mogelijk!

Lees meer

Volumebepaling

Volumebepaling kan voor veel doeleinden van onschatbare waarde zijn: waardebepalingen van voorraden, transportkosten en kosten voor het verplaatsen van allerlei materialen. Ook bij grondneutraal werken, met zo min mogelijk vervoer, is volumebepaling – vaak in 3D – onmisbaar.

2

3D Laserscanning Volumebepaling

Het berekenen van volumes met behulp van de 3D laserscanner bestaat uit verschillende stappen. Deze video laat alle stappen zien die wij uitvoeren.

Lees meer