Puntenwolk: Showcase Animatie

Puntenwolken – dit is er mogelijk!

In deze animatie laten wij zien wat er mogelijk is bij het animeren van een puntenwolk. Full-color en grijstinten, meestal moet je kiezen. Wij gebruiken het door elkaar heen. Ook zie je wat er gebeurt als je de scandata doorzichtig maakt of juist niet. Met een muziekje eronder wordt het een genot om naar te kijken. Bekijk ook eens onze 3D animatie over bouwmeten en onze andere animatie op ons YouTube kanaal.

Voor 3D animaties kan Coenradie u ook van dienst zijn. Laat u vrijblijvend informeren. Wij kunnen verschillende soorten data inwinnen en samensmelten tot een fraaie animatie. Van 3D scandata tot volledig uitgewerkte 3D modellen op basis van diezelfde scandata, of een combinatie van beide.

Puntenwolken in 3D

Twee kleinere delen van de puntenwolk zijn online in 3D te bekijken. Houd er rekening mee dat niet alle computers, tables en smartphones overweg kunnen met de hoeveelheid data die in onderstaande viewers weergegeven wordt.

Terug: Showcases

Uw project gevisualiseerd?

Onze experts kunnen uw project visualiseren op basis van door u aangeleverde scandata, onze eigen scandata, tekeningen, 3D modellen, concepten en zelfs simpele schetsen.