Showcase: 3D Meshes

3D meshes zijn met de data van onze 3D laserscans makkelijk en met veel details te genereren. Deze objecten kunnen vervolgens gebruikt worden voor clash detection, het digitaal fitten van 3D meshes en andere objecten voordat deze in de echte wereld worden geïnstalleerd. Maar ook voor 3D printen, virtual reality, computerspellen, het digitaal vastleggen van kunstobjecten en tal van andere oplossingen. Deze meshes kunnen, afhankelijk van de wensen van de klant en gebruiker, geoptimaliseerd worden door ons. Zonder dat hiervoor visuele kwaliteit voor ingeleverd hoeft te worden.

Puntenwolken in 3D

Twee kleine onderdelen van de originele puntenwolk zijn online in 3D te bekijken. De hoeveelheid details, inclusief kleuren die wij met onze laserscanners vast kunnen leggen, is ongekend.

Meer 3D meshes

Op onze Sketchfab pagina staan nog meer meshes en puntenwolken, ook in andere diverse showcases hebben wij gebruik gemaakt van meshes op basis van laserscans.

Terug: Showcases

Uw project gevisualiseerd?

Onze experts kunnen uw project visualiseren op basis van door u aangeleverde scandata, onze eigen scandata, tekeningen, 3D modellen, concepten en zelfs simpele schetsen.