Showcase: 3D Meshes

Met de data van 3D laserscans kan Coenradie gemakkelijk en met veel details 3D meshes genereren. Vervolgens kunnen de meshes gebruikt worden voor clash detection. Dat is het digitaal inpassen van objecten voordat deze in de echte wereld worden geïnstalleerd. Op die manier weten we zeker dat alles straks in de echte wereld goed past. De data kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor 3D printen, virtual reality, computerspellen, het digitaal vastleggen van kunstobjecten en tal van andere oplossingen. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen de meshes geoptimaliseerd worden door ons. Zonder dat hiervoor visuele kwaliteit voor ingeleverd hoeft te worden.

Puntenwolken in 3D

Twee kleine onderdelen van de originele puntenwolk zijn online in 3D te bekijken. De hoeveelheid details, inclusief kleuren die wij met onze laserscanners vast kunnen leggen, is ongekend.

Meer 3D meshes

Op onze Sketchfab pagina staan nog meer meshes en puntenwolken, ook in andere diverse showcases hebben wij gebruik gemaakt van meshes op basis van laserscans.

Terug: Showcases

Uw project gevisualiseerd?

Onze experts kunnen uw project visualiseren op basis van door u aangeleverde scandata, onze eigen scandata, tekeningen, 3D modellen, concepten en zelfs simpele schetsen.