Showcase: Bunkers op Terschelling

Onderstaande bunkers op Terschelling zijn overblijfselen uit de tweede wereldoorlog. Deze bunkers waren onderdeel van de Atlantische wal, een meer dan 5000 kilometer lange verdedigingslinie van de Duitsers om een geallieerde invasie tegen te gaan. De Atlantische wal was ontzettend groot, maar deze bunkers op Terschelling zijn één van de bijzonderste exemplaren uit de verdedigingslinie. De commandobunker “Bertha” was een belangrijke bunker die ontzettend veel radardata verwerkte en er voor zorgde dat de Duitsers goed op de hoogte waren van waar de geallieerde vliegtuigen zich bevonden.

Voor het maken van een puntenwolk animatie heeft Ingenieursbureau Coenradie de kennis in huis om interessante en verbazingwekkende animaties te produceren. Voor het maken van een puntenwolk animatie gebruiken niet alleen de nieuwste hardware voor 3D laserscannen, maar ook een mix van software waarmee we aantrekkelijk resultaten kunnen bereiken.

Terug: Showcases

Uw project gevisualiseerd?

Onze experts kunnen uw project visualiseren op basis van door u aangeleverde scandata, onze eigen scandata, tekeningen, 3D modellen, concepten en zelfs simpele schetsen.