Nieuws

Bezoek ons op Precisiebeurs 2022

16 en 17 November 2022 vindt de 21e editie van de Precisiebeurs plaats in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Coenradie zal hierbij aanwezig zijn met diverse soorten meetapparatuur. Onze metrology experts staan u graag te woord bij Stand 437 en laten graag zien welke meetoplossingen Coenradie kan verzorgen!

Read more

Coenradie breidt uit met INVAR Survey BV!

Invar, Sterk in Meetwerk, een organisatie met enthousiaste collega’s die vanuit Vlissingen en Zwijndrecht de regio Zeeland en Randstad bedienen. Weer een bedrijf waar we trots op kunnen zijn!

Read more
F-35 Fokker kiest voor GapGun2 van Coenradie

Fokker kiest GapGun voor F-35 productie

Fokker Aerostructures te Hoogeveen heeft gekozen voor de GapGun Pro2 met T-60 sensor. De GapGun, waarvoor Coenradie distributeur is binnen de Benelux, zal gebruikt worden voor het meten van o.a. spleten en (on)effenheid tijdens de productie van diverse onderdelen voor de F-35 Lightning II, ook wel bekend als de Joint Strike Fighter.

Read more

Robot Plotter versnelt uitzetwerkzaamheden aanzienlijk

Vanaf vandaag kan Coenradie uitzetwerkzaamheden met de Tyker Robot Plotter uitvoeren. Met deze Robot kunnen wij nóg sneller punten uitzetten dan voorheen. Besturing gebeurt op basis van RTK-GNSS of met een Total Station en is dus zeer accuraat. Ook zorgt de Robot Plotter voor meer veiligheid tijdens onze werkzaamheden: maatvoerders kunnen op veilige afstand van eventuele gevaren hun werk doen.

Read more

Coenradie groeit!

Ondanks dat het afgelopen jaar voor iedereen totaal anders is verlopen dan van we tevoren hadden kunnen weten, blijft Coenradie groeien. Het afgelopen jaar zijn 8 medewerkers begonnen met hun nieuwe uitdaging binnen ons bedrijf!

Read more