Nieuws

Coenradie Leica Webinar

Leica Webinar met Coenradie

Woensdag 30 januari om 14:00 uur verzorgt Ingenieursbureau Coenradie samen met Leica Geosystems de webinar Applications of Laser Scanning – Entertainment to EngineeringIn deze webinar kijken we naar verschillende toepassingen van laser scanning via een mix van projecten van entertainment tot engineering. Ontdek hoe wij puntenwolken genereren, registreren en interpreteren om met deze data weloverwogen beslissingen te kunnen maken.

Registreer hier en tot woensdag 30 januari om 14:00!

LEES MEER

FARO New Technology Days

Maak op 29 november kennis met Ingenieursbureau Coenradie en FARO tijdens de Faro New Technology Days! Kom alles te weten over de nieuwste FARO metrology oplossingen en hoe Coenradie u kan ondersteunen met dienstverlening en verhuur.

Datum: 29 november van 9:00 uur – 13:00 uur

Locatie: Ingenieursbureau Coenradie, Moorland 8, 5688 ZJ Oirschot, Nederland

Meer informatie klik hier.

LEES MEER
Coenradie Third Dimension GapGun RAI Amsterdam MRO Beurs

Coenradie aanwezig op MRO Europe

Nog maar één week tot MRO Europe begint! Ingenieursbureau Coenradie zal 17 en 18 oktober samen met Third Dimension aanwezig zijn in de RAI Amsterdam om de GapGun te demonstreren en te laten zien hoe deze oplossing veel tijd bespaart tijdens MRO processen en inspecties. Voor meer info, ga naar www.gapgun.nl en mroeurope.aviationweek.com

Ingenieursbureau Coenradie is leverancier van GapGun Pro hardware en software in de Benelux. De GapGun Pro is een handheld en robotic laser meetsysteem met een herhaalbare precisie van 0,01mm. De GapGun Pro kan gebruikt worden voor het meten van spleten, effenheid (gap & flush), radii, randbreuken, bramen, verzinkingen, krassen, lassen, hoeken en meer.

LEES MEER

Coenradie lanceert GapGun.nl!

Ingenieursbureau Coenradie heeft www.GapGun.nl gelanceerd! De GapGun Pro is een (contactloos) handheld en robotic laser meetsysteem. Vanaf vandaag zijn wij in de Benelux authorized reseller van de GapGun Pro hardware en bijbehorende software.

De GapGun Pro meet o.a. spleten en effenheid (gap & flush) radii, randbreuken, bramen, verzinkingen, krassen, lassen en hoeken met een herhaalbare precisie van 0,01mm. Het systeem is ontwikkeld door Third Dimension en wordt reeds in verschillende industrieën gebruikt.

LEES MEER
Coenradie Reverse Engineering 3D Scanning

RapidPro 2018, kom langs bij Coenradie

RapidPro CoenradieCoenradie neemt deel aan de RapidPro beurs van 7 en 8 maart. Dit is de belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van prototyping en 3D printing. Maar ook als u meer wilt weten over reverse engineering (zoals dit recente project), kwaliteitsinspecties, laserscannen of virtual reality bent u van harte welkom bij Ingenieursbureau Coenradie – Stand 29.

 

Inschrijven RapidPro

Meer informatie over de RapidPro en gratis registratie zijn hier te vinden.

LEES MEER
Reverse Engineering Classic Car

Coenradie scant klassieke auto

Onlangs heeft Coenradie een klassieke auto gescand. Vanuit de puntenwolk is vervolgens door middel van ‘reverse engineering’ een zogenaamde car buck uitgewerkt. Dit is een spantenplan dat gezaagd kon worden en dat aangevuld is met 3D solid delen die gefreesd zijn. Op deze manier kon de carrosseriebouwer een volledige auto nabouwen. In dit geval betrof het volledig 3D getekend materiaal, dus ook de vlakke platen hebben dubbel gekromde aanlegvlakken.

Vanuit de car buck heeft een gespecialiseerde plaatwerker/carrosseriebouwer de carrosseriedelen nagemaakt.

Klassieke auto

Met deze dienstverlening hebben wij een succesvolle restauratie van een bijzondere auto, waarvan geen plaatwerk meer te koop is, mede mogelijk gemaakt. En daar zijn we natuurlijk trots op! Bekijk ook onze andere animaties.

LEES MEER