Profiel

Hoofdvestiging

Oirschot.
Moorland 8
5688 GA Oirschot

Vestiging Breda

Breda.
Veldsteen 44
4815 PK Breda

Vestiging Randstad

Waddinxveen.
Dirk Verheulweg 32
2742 JR  Waddinxveen

Al 30 jaar World-Class Surveying Solutions

Vanuit Breda, Waddinxveen en ons hoofdkantoor in Oirschot werken we met zo’n 50 medewerkers en de modernste apparatuur aan innovatieve maatwerkoplossingen in diverse branches over de hele wereld. Maatvoering, uitzetwerk, inmeten, controlemetingen, reverse engineering en 3D-laserscannen zijn de sleutelwoorden voor ons werk. Meetwerk is ons vak!

Visie 2030

Coenradie levert wereldklasse meetoplossingen, precisie waar je op kunt bouwen. Coenradie is de maatstaf voor surveying in 2030.

World-Class Surveying Solutions

Ingenieursbureau Coenradie levert al 30 jaar meetwerkoplossingen van wereldklasse. Deze film toont meetwerkoplossingen voor (semi)overheden grond-, weg- en waterbouw, woning- en utiliteitsbouw, industrie, etc.

Waarden

  • Kwaliteit, in de vorm van juistheid en correctheid. Uitstraling van precisie en netheid in presentatie en omgang.
  • Praktisch, het uitvoeren en gericht op oplossingen. Pragmatisch en actiegericht.
  • Vakmanschap door kennis en kunde. Opleiding, training, coaching en bijscholing, gecombineerd met jarenlange ervaring.
  • Betrouwbaarheid, vertrouwen, degelijkheid. Van op aan kunnen. Als Coenradie iets meet, dan is het zeker goed. Daar kun je van op aan. Daar kun je op bouwen.
  • Enthousiast team. Het ‘ons’ gevoel, een prettige werkomgeving.

De visie van Coenradie richting 2030 is gebaseerd op een zekerheid: de toekomst is anders dan vandaag en daarop moeten we ons constant voorbereiden. Onderstaande film toont de innovaties en technologische ontwikkelingen waarmee we te maken hebben en krijgen. Dat wil niet zeggen, dat we alleen maar naar de toekomst kijken. Ook vandaag werken we iedere dag aan het beste resultaat voor onze klanten en alle andere betrokkenen. We zijn daarom ook al vanaf 2003 ISO en VCA gecertificeerd en werken continue aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Ingenieursbureau Coenradie levert kadastrale en landmeetkundige meetwerkoplossingen. Maar ook maatvoering en uitzetwerk voor diverse branches. Bovendien lopen we voorop in 3D. Of het nu gaat om maatvoeren, uitzetten of toepassen van andere meetwerkinnovaties. Zoals bij laserscanning (3D), CMM, lasertracker alignment, 3D-printen, etc.

Maatvoering, uitzetwerk, landmeetkunde en andere meetwerkoplossingen van Ingenieursbureau Coenradie: al ruim 30 jaar lang maatgevend.

Coenradie levert altijd ‘world-class surveying solutions’.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Ingenieursbureau Coenradie is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op (land)meetkunde. U bent van harte welkom om ons om advies te vragen.