Woning- en Utiliteitsbouw

Maatvoering is maar een heel klein, maar cruciaal onderdeel in de bouw. Dit begint al met uitzetten van bouwpercelen, grondwerk, heipalen, ankerpunten, etc. Dit geldt zeker ook voor maatvoeren van constructies, bouwlagen, gevels, stel-, timmer- en metselwerken tot aan installatiewerken in 2 of 3 dimensies, met of zonder Building Information Modeling (BIM).

Bij alles geldt dat werken met Coenradie minder risico en minder kans op misverstanden en bijbehorende faalkosten oplevert. Maatbeheersing van Coenradie betekent zekerheid. Meer informatie over deze diensten treft u hier aan.

Kortom: maatvoering van Coenradie leidt tot een efficiënter bouwproces en een hoger rendement op bouwprojecten.

Leaflet Woning- en Utiliteitsbouw

Vermijd faalkosten: i-FIT

Coenradie i-FIT is het toeziende oog dat Coenradie houdt op allerlei soorten van maatbeheersing en passingsproblematiek. In elke industrie en sector. Een manier om te kunnen garanderen dat u niet met faalkosten wordt geconfronteerd op uw projecten! Wij doen dit door een combinatie van meetwerkzaamheden, maatvoering en virtueel passen (fitten) van onderdelen. Deze animatie legt meer uit over onze werkwijze met betrekking tot maatvoering in de bouw.

Lees meer >>

Maatvoeren en uitzetten

Onder maatvoeren verstaan wij eigenlijk alle meetwerkzaamheden in de woning- en utiliteitsbouw. In de meeste gevallen betreft het uitzetwerkzaamheden. Maar ook inmeten behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer >>

Deformatiemetingen en monitoring

Deformatiemeten is het door middel van metingen vaststellen van deformaties ofwel vervormingen. Kortweg betekent dit dat dezelfde meting, op twee of meer verschillende momenten in de tijd uitgevoerd, met elkaar worden vergeleken. Verschillen tussen de metingen duiden op deformaties.

Lees meer >>

Inpandige metingen

Gezien de diversiteit van de doelstellingen biedt Ingenieursbureau Coenradie meerdere soorten inpandige metingen, afgestemd op uw specifieke doelstelling.

Lees meer >>

Meetwerkoplossingen van Coenradie

Meetwerkoplossingen van Coenradie – world-class surveying solutions – Kadastrale en landmeetkundige meetwerkoplossingen – Maatvoering in 2D en 3D – Uitzetwerk – 3D-laserscanning – 3D-CMM – Lasertracker – 3D-printing.

Lees meer >>

Slim Meetwerk – meetwerkoplossingen van A tot Z

Ingenieursbureau Coenradie biedt u metingen aan van A tot Z. In het totale proces van het ontwerp, realisatie van de bouw tot aan de oplevering kunnen wij u van dienst zijn. Meer efficiency en minder faalkosten, dat is Slim Meetwerk.

Lees meer >>

Expert aan het Woord: Mark Antonise – Senior Maatvoerder

Toen Mouth en McNeal in de vaderlandse Top 40 op nummer 1 stonden met ‘Hello A’ en Elvis Presley in Madison Square Garden stond te zingen ‘It’s allright my mama’ kwam Mark Antonise op 10 juni 1972 ter wereld. Toch heeft Mark helemaal niks met muziek. Maar het kwam wel helemaal goed met de jongste van de acht kinderen van mama Antonise. Mark wist wat hij wilde en leerde snel voor zichzelf op te komen. Meetkunde bleek helemaal zijn ding. Vanuit de bouw volgde hij alle mogelijke cursussen op gebied van landmeetkunde, maatvoering en uitzetwerk.

Lees meer >>

Kunnen wij u van dienst zijn?

Ingenieursbureau Coenradie is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op (land)meetkunde. U bent van harte welkom om ons om advies te vragen.