Van maatvoeringsplan tot uitzetwerk, Coenradie zorgt voor de juiste maten en nauwkeurige bouwmaatvoering. Maatbeheersing van het hoogste niveau, precisiemetingen die voor zekerheid zorgen.

Maatvoering Uitzetten Coenradie

Coenradie is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het uitzetten, maatvoeren en inmeten voor diverse soorten opdrachtgevers. Bij ons geniet u grote deskundigheid en service rondom maatbeheersing en het invullen van uw benodigde maatvoering en precisiemetingen.

Samenwerken met Coenradie betekent voor u of uw opdrachtgever dat er een verminderd risico is op fouten en daarmee faalkosten. Door onze uitstekende expertise weten wij elk project tot een succesvolle uitvoering te brengen voor u. Met digitaal fitten – Coenradie i-FIT – zorgen wij dat het digitale ontwerp in de bestaande situatie past. Zo weet u van tevoren zeker dat alles gaat passen.

Kortom: maatvoering en uitzetten met Coenradie leidt tot een efficiënter bouwproces en een hoger rendement op bouwprojecten.

Direct advies aanvragen ➜

Maatvoeren

Onder bouwmaatvoeren verstaan wij eigenlijk alle meetwerkzaamheden in de woning- en utiliteitsbouw. In de meeste gevallen betreft het uitzetwerkzaamheden, maar ook inmeten behoort tot de mogelijkheden. Kunnen wij u van dienst zijn?

Uitzetten

Naast het gangbare uitzetwerkzaamheden horen ook revisiemetingen tot onze expertise van Coenradie. Tevens doen wij inventarisaties vooraf bij aanpassingen en vernieuwingen van een tracé. Deze kunnen namelijk worden uitgevoerd met een mobiele laserscanner.

Allround Meetwerk

Coenradie is specialist in meetwerkoplossingen en maatbeheersing. Of het nu gaat om 3D laserscannen, inpandig meten of uitzetten. Wij zijn altijd gericht op het efficiënter laten verlopen van het uiteindelijke (bouw) proces en door slimme oplossingen. Wij zijn uw partner.

Vermijd faalkosten: i-FIT

Coenradie i-FIT is het toeziende oog dat Coenradie houdt op allerlei soorten van maatbeheersing in elke industrie en sector. Een manier om te kunnen garanderen dat u niet met faalkosten wordt geconfronteerd op uw projecten! Wij doen dit door een combinatie van meetwerkzaamheden, bouwmaatvoering en virtueel passen (fitten) van onderdelen. Deze animatie legt meer uit over onze werkwijze met betrekking tot maatvoering in de bouw.

Expert aan het woord

“Ik vind het ontzettend leuk werk”, zegt Mark, “meten is echt mijn hobby geworden. Buiten mijn gezin thuis, haal ik alles uit mijn werk. Ik hoop dit nog lang te mogen doen en kijk uit naar de ontwikkelingen van morgen. Ik wil dan ook meer betrokken worden bij de verwerking van de gegevens. Het is cruciaal om alle data van buiten naar binnen en aandersom zo goed en efficiënt mogelijk te gebruiken en daar wil ik graag aan meewerken.”

Mark Antonise – Senior Maatvoerder

Digitaal Maatvoeren bij Coenradie

Wij hechten veel waarde aan het volledig digitaal maatvoeren. Daarom werken wij niet alleen met de modernste robotic total stations op de bouwplaats, maar wordt op een van onze kantoren door een projectleider de werkvoorbereiding gedaan in AutoCAD. Daarnaast worden de op de bouwplaats uitgezette punten ook ingemeten en op kantoor gecontroleerd. Op deze wijze waarborgen wij onze kwaliteit en die draagt volledig bij aan de bouwkwaliteit, snelheid en reductie van kosten.

Dankzij de nieuwste robotic total stations kunnen wij steeds meer werkzaamheden met alleen een maatvoerder uitvoeren, zonder assistent, wat tot uitdrukking komt in een lagere prijs.

Wij bieden u altijd de beste mix van kwaliteit, productiviteit en flexibiliteit, zodat wij ervan overtuigd zijn dat u onder aan de streep met ons de beste keus maakt.

Vragen? Vraag direct vrijblijvend advies >>

Uitzetten Coenradie

Waarom kiest u voor maatvoeren en uitzetten bij Coenradie

Ingenieursbureau Coenradie kan u ondersteunen in elke fase van de bouw. Wij verzorgen meetwerkoplossingen op maat, met zeer ervaren en pro-actieve maatvoerders. Wij denken altijd mee met u en uw project.

Samenwerking is de basis voor minder faalkosten en met name in de bouw kunnen wij hierin van toegevoegde waarde zijn. Of het alleen uitzetten van stramienlijnen betreft of complete maatvoering van A tot Z, in 2D of 3D, inclusief oplevering van revisies, op Coenradie kunt u bouwen. Mogen wij u helpen met uw uitdaging? Vul dan nu het contactformulier in en ontvang een vrijblijvend advies.

Adresgegevens

Moorland 8, Oirschot
Postbus 111, 5688 ZJ Oirschot

Telefoon: +31 (0)499-577 202
E-mail: info [at] coenradie nl
Website: www.coenradie.nl

Stel nu vrijblijvend uw vraag