Slim Meetwerk – meetwerkoplossingen van A tot Z

Meetoplossingen van begin tot eind

Ingenieursbureau Coenradie biedt u metingen aan van A tot Z. In het totale proces van het ontwerp, realisatie van de bouw tot aan de oplevering kunnen wij u van dienst zijn. Meer efficiëntie en minder faalkosten, dat is Slim Meetwerk.

In de ontwerpfase kunnen wij voor u de situatiemetingen uitvoeren en de kadastrale grenzen vaststellen. Vervolgens kunnen wij de percelen vooraf splitsen en de bouwmaatvoeringen verzorgen. Als de oplevering heeft plaatsgevonden kunnen wij de revisiemetingen uitvoeren. Wij zijn ook klaar voor de BAG en BGT die de GBKN zal vervangen. Indien u al deze fasen door ons laat uitvoeren, heeft dit als voordeel dat u één partij en dus één aanspreekpunt heeft die al deze werkzaamheden voor u nauwkeurig uitvoert. Dit bespaart u kosten en voorkomt onvolkomenheden.
Het gehele traject is bij ons in goede handen.

De vier stappen waarbij Ingenieursbureau Coenradie toegevoegde waarde en synergie kan leveren:

1. Initiatief
De projectontwikkelaar heeft een idee, dat moet worden omgezet in een concreet plan.
Ingenieursbureau Coenradie kan in deze fase zorgen voor de situatiemetingen en reconstructieve kadastrale grenzen.

2. Ontwerp
De plannen worden omgezet in concrete bouwkavels, waarbij Ingenieursbureau Coenradie kan helpen met (vooraf of voorlopig) splitsen van de percelen. Hier zijn grote financiële voordelen te realiseren.

3. Uitvoering
De partij, die al eerder ter plaatse was en de omgeving kent, kan efficiënter werken aan de gehele of gedeeltelijke maatvoering. Hier ontstaan de mogelijke synergievoordelen en reductie van faalkosten.

4. Beheer
Bij het aanleveren van revisies is Ingenieursbureau Coenradie de preferred supplier van veel gemeenten. Dit komt door bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid en kennis van de voorgeschreven opleveringsvoorwaarden en bestandsformaten.

Ingenieursbureau-Coenradie-Meetwerkoplossingen-van-A-Z_01_350x499

 

Alle meetwerkdiensten van Ingenieursbureau Coenradie zijn gericht op efficiënter inwinnen, verwerken en uitzetten van data, met de hoogst mogelijke mate van zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

Maatvoeren, uitzetten, scannen en andere meetwerkoplossingen van Coenradie vormen de basis voor succes.

Maatvoering, uitzetwerk, landmeetkunde en andere meetwerkoplossingen van Ingenieursbureau Coenradie: al 25 jaar lang maatgevend.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Ingenieursbureau Coenradie is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op (land)meetkunde. U bent van harte welkom om ons om advies te vragen.