Meetlab en Coördinaten Meetmachine

high precision 3D meetlab expertises

Meetlab

Coenradie beschikt ook over een eigen HP Meetlab met 3D-Coördinaten MeetMachine (CMM). Voor controlemetingen op diverse metalen en kunststof voorwerpen kunt u ook bij ons terecht. Op onze machine kunnen objecten van ongeveer 1000 x 700 x 600 mm met hoge precisie (0.9µm + L/400) volledig 3D in beeld worden gebracht. Onze unieke ‘Leitz Reference HP’ staat middenin de slimste regio van de wereld. We werken hier aan tandwielen, prototypes en andere – deels geheime – werken, die de toekomst van de High Tech industrie in Brainport verder vorm zullen geven. Voorlopig mogen wij deze objecten controleren en van meetrapporten voorzien.

Coördinatenmeetmachine

Voor meer informatie over ons meetlab, coördinatenmeetmachine en de diverse soorten metingen en controles die wij kunnen verrichten, zie onze metrologie pagina.

Rutger Bosch – Metrology, High Precision 3D-Meetlab

‘Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’ is een oud Nederlands gezegde, dat zeker van toepassing is op Rutger Bosch. Rutger is een van de jongste experts van Coenradie. Hij is pas 31 jaar oud, maar werkte in 2003 al aan de HSL en heeft een mensenleven aan kennis en ervaring op vrijwel alle meetkundige gebieden. Hij meet van mega-grote constructies tot microscopisch kleine details op de ultra-precieze 3D Coördinaten MeetMachine (CMM) in het nieuwe High Precision Meetlab in Oirschot. Vandaag is Rutger Bosch aan het woord, als expert op gebied van metrologie. Hij meet op micrometerniveau en eert daarmee het allerkleinste detail.

Lees meer >>

Kunnen wij u van dienst zijn?

Ingenieursbureau Coenradie is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op (land)meetkunde. U bent van harte welkom om ons om advies te vragen.