Training van Coenradie

Coenradie kan standaard en maatwerk training verzorgen op het gebied van meetkundige software en hardware. De binnen Coenradie opgedane kennis en ervaringen gekoppeld aan een gedegen theoretische onderbouwing zijn ook zeer waardevol voor vele andere organisaties. Wellicht ook voor de uwe. 

Bent u niet op zoek naar diepgaande training maar zoekt u alleen advies van een echte meetspecialist? Dan verwijzen wij u graag door naar onze advies pagina.

Standaard Software en Hardware

Hoewel wij het sterkste zijn in maatwerktrainingen zijn er ook een aantal standaardcursussen die wij kunnen aanbieden: 

  • Werken met Siemens NX 
  • Overzicht 3D meettechnieken voor de scheeps- en constructiebouw
  • Introductie Scan-to-BIM 

Maatwerk Software en Hardware

Ieder bedrijf is uniek. Daarom kan het zijn dat de standaardtrainingen onvoldoende aansluiten op uw (bedrijfs)behoefte. In dat geval komen wij graag vrijblijvend langs om te bespreken met welk trainingsprogramma uw doelen bereikt kunnen worden. 

Diverse trainingen zijn mogelijk. Naast trainingen die gericht zijn op begrip van de processen rondom meetwerkzaamheden kunnen dit ook trainingen zijn om medewerkers met meetapparatuur te leren werken. Vrijwel alle meetapparatuur is hierbij mogelijk. 

Naast trainingen met betrekking tot de processen en/of de hardware is het natuurlijk ook mogelijk gerichte training te krijgen om met verwerkingssoftware metingen te verwerken tot goede en duidelijke rapportages. 

Kortom, de mogelijkheden zijn legio!