Advies van Coenradie

De binnen Coenradie opgedane kennis en ervaringen gekoppeld aan een gedegen theoretische onderbouwing zijn ook zeer waardevol voor vele andere organisaties. Wellicht ook voor de uwe. Coenradie geeft vrijblijvend advies en biedt ondersteuning bij aanschaf van meetinstrumenten en software. Maar ook met betrekking tot meetprocessen en dataverwerking kan ons advies waardevol zijn. 

Bent u op zoek naar meer dan alleen advies? Coenradie verzorgt diepgaande software en hardware trainingen op maat. Zie onze trainingen pagina.

Advies 

Wij kunnen u op diverse vlakken adviseren: 

  • Ondersteuning en advies bij mogelijke aanschaf van meetinstrumenten. Wij kunnen snel nagaan aan welke eisen instrumenten moeten voldoen zodat u niet alleen snel wegwijs wordt in het woud van mogelijkheden maar ook de juiste vragen aan de verkopers kunt stellen. 
  • Ondersteuning bij mogelijke aanschaf van specifieke software. Wij kunnen samen met u bepalen aan welke eisen de software moet voldoen. Zo wordt u snel wegwijs en kunt u bovendien de juiste vragen aan de verkopers stellen.
  • Ondersteuning bij uw eigen meetprocessen. Wij analyseren uw (productie)proces inclusief toleranties en passingen. Dat maakt het mogelijk om meetprotocollen op te stellen waarmee uw organisatie goed en gedegen aan de slag kan of waarmee u toeleveranciers kunt aansturen.