Puntenwolken van Coenradie

Een selectie puntenwolken van Coenradie, allemaal te bekijken in 3D! Afhankelijk van de hoeveelheid punten is voor het bekijken van sommige puntenwolken een krachtige computer, tablet of smartphone nodig.

Puntenwolken (point clouds) worden door ons gemaakt met behulp van laser scanners. Bijvoorbeeld met de Leica ScanStation P40, P50 of RTC360. Vaak combineren wij de puntenwolken met kleuren uit foto’s die wij ook op locatie maken. Bij de RTC360 scanner maken wij voor fotokleuring veelal gebruik van de fotocamera’s die in de scanner zelf zitten. Deze camera’s maken foto’s van hoge kwaliteit en versnellen het gehele scanproces aanzienlijk.

Wij gebruiken laserscanners in tal van industrie├źn voor het verrichten van metingen, uitvoeren van controles en om passingsproblematiek te vermijden (digital fitting). Maar ook voor het digitaal documenteren van cultureel (kunst) erfgoed en tal van andere zaken. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, of het nou om engineering of entertainment gaat en de precisie ligt zeer hoog. Zowel offshore als onshore.