Stap binnen in de toekomst van precisie en innovatie! Coenradie nodigt je uit voor een onvergetelijke workshop over 3D laserscannen in het hart van Oirschot.

Datum: 7 maart 2024
Tijd: 12:30 – 17:00 uur
Locatie: Ingenieursbureau Coenradie BV, Moorland 8, Oirschot

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van 3D laserscantechnologie en duik in een wereld waar precisie en verfijning samenkomen. Leer van onze deskundigen hoe deze geavanceerde techniek wordt toegepast in diverse industrieën, van bouw en architectuur tot engineering en nog veel meer.

Tijdens deze workshop ervaar je zelf de kracht van 3D laserscannen door hands-on demonstraties en interactieve sessies. Ontdek hoe deze technologie de normen verlegt, efficiëntie verhoogt en innovatie stimuleert in jouw vakgebied.

Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoonweg nieuwsgierig naar de mogelijkheden van 3D laserscannen, deze workshop biedt een unieke kans om je kennis te verbreden, nieuwe inzichten op te doen en te netwerken met gelijkgestemden.

Mis deze kans niet om de kracht van 3D laserscannen te ervaren bij Coenradie in Oirschot. Reserveer snel jouw plek, want de ruimte is beperkt.

Meld je vandaag nog aan en dompel je onder in de opwindende wereld van 3D laserscannen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Reserveer jouw plek, de ruimte is beperkt!

    Kun je niet wachten?

    Laat je alvast inspireren en lees meer over de laserscans van Coenradie op onze pagina over laserscannen of neem een kijkje op ons Vimeo kanaal voor de mooiste puntenwolk animaties.