Hilde SevensOp donderdag 9 oktober organiseert 123D Producties BV in Oirschot een 3D presentatiemiddag over 3D in de bouw. 123D Producties BV is gespecialiseerd in 3D-print en werkt nauw samen met Coenradie. Zo kunnen we straks hopelijk ook met u samenwerken aan een betere toekomst voor de bouw, in 3D. Maar om te beginnen nodigen we u alvast van harte uit op deze 3D-middag.

We hebben werkelijk een keur aan sprekers uit Nederland en België, die hun sporen op het gebied van 3D verdiend hebben, zoals bijvoorbeeld Hilde Sevens van AutoDesk, Sander Schröder van Coenradie en Hans de Waaij, die van Samenwerken zijn vak heeft gemaakt. Allemaal mensen met een bewezen visie op bouwen in 3D. Maar ook bedrijven zoals Materialise, Secure-in-Air en anderen zullen vertegenwoordigd zijn met sprekers en interessante cases.

3D presentatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u al een visie op de toekomst in 3D? Kom dan meepraten en deel ook uw visie met ons. Natuurlijk kunt u ook gewoon komen luisteren, kijken en uw mening of ervaringen met anderen uitwisselen. U laten inspireren. Met welk doel u ook komt, u leert altijd weer van anderen. Andere toepassingen en andere uitdagingen. Met de technologie van vandaag is het heel goed mogelijk om bestaande objecten in te scannen, te modelleren en in een CAD-programma te bewerken. Dat werkt enorm veel efficiënter – maar belangrijker – het maakt samenwerken zoveel makkelijker en beter, dat het uiteindelijke bouwproces sneller, beter en goedkoper kan worden.

Coenradie

 

 

 

 

 

 

 

 

123D Producties wil u graag ondersteunen bij een betere presentatie van plannen en ideeën, maar ook in de uitvoering. Samen met u kunnen we er iets moois van maken. Dat is onze visie op 3D. Henry den Ouden: “Bestaande objecten inscannen en daarna omzetten in 3D-presentaties op scherm, als model of als tastbare 3D-print, kan vandaag al. Over BIM praat heel Nederland. Bereid zijn om ermee samen te werken en daadwerkelijk in te zetten voor bottom-line resultaat, daarvoor willen we u de inspiratie meegeven op deze middag.”

3D presentatie

 

 

 

 

 

Vanuit verschillende invalshoeken en disciplines geven gerenommeerde sprekers een visie op de toekomst in 3D. Met in de bouw, projectontwikkeling, architectuur, presentatie, constructie, maar zeker ook het beheer van gebouwen en facility management. We pretenderen niet uitputtend te zijn. Integendeel: we willen u ideeën geven waarmee u zelf vol energie aan de slag kunt. Met anderen in de branche of juist daarbuiten?

123D

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor een compleet overzicht van het programma en de sprekers op de uitnodiging.

Hier kunt u zich aanmelden voor deze middag in Oirschot.

Deze zal worden gehouden op donderdag 9 oktober a.s. in het Geo-Technisch Centrum van Ingenieursbureau Coenradie op Moorland 8 te Oirschot (NB). Aanvang 13:00 uur.