Wat doe je als twee bedrijven regelmatig samenwerken omdat ze vooral complementair zijn? Dan voeg je die bedrijven ook formeel samen. Per 1 september 2017 is VanderKampen Solid Modeling onderdeel van Ingenieursbureau Coenradie geworden.

Dit betekent voor iedere opdrachtgever dat vanaf nu meer soorten opdrachten onder één dak kunnen worden uitgevoerd. Zoals op de foto valt te zien, zijn er bij ons blijde gezichten. Wij zien het als een doel om te zorgen dat ook u als opdrachtgever blij wordt van deze samensmelting.

VanderKampen Solid Modeling Coenradie Team

Techniek

De technische kant van het verhaal: bij Coenradie bestond er een ‘gat’ in de mogelijkheden die in eigen huis beschikbaar waren. Namelijk tussen een lasertracker (groot volume, hoge nauwkeurigheid, individuele meetpunten) en de coördinatenmeetmachine (kleine volume, extreme nauwkeurigheid, individuele meetpunten). Wij misten instrumenten voor het meten van complexe vormen met een hoge nauwkeurigheid. Met de komst van VanderKampen voegen wij direct 2 verschillende technieken toe die dit gat volledig dichten. Te weten een scanarm en een structured light scanner.

VanderKampen Meer Mogelijkheden

Maar daar blijft het niet bij: het is niet alleen een gat dat is gedicht, maar de mogelijkheid technieken met elkaar te combineren opent ook weer nieuwe deuren! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gelijktijdig met de scanarm en de lasertracker te werken zodat we ook in groot volume gebruik kunnen maken van de capaciteiten van de scanarm! Naast mogelijkheden op het gebied van hardware, bundelen we ook krachten op het gebied van verwerking van de data, zoals (reverse) engineering, productcontrole, enzovoorts.

Kortom, wij gaan ervoor om één plus één meer te laten worden dan twee. En dat willen wij u graag laten ervaren! Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.