52Vanaf 1 januari 2015 mogen er geen delen van percelen meer worden verkocht. Het Kadaster wil de percelen een definitief perceelnummer hebben. Dat wil zeggen dat de percelen vooraf of voorlopig gesplitst moeten worden. Deze meetgegevens mogen voortaan door derden aangeleverd worden. Coenradie is expert op het gebied van splitsen en werkt conform de richtlijnen van het kadaster.

Alle percelen moeten vanaf 2015 een definitief kadastraal perceelnummer hebben. Het Kadaster heeft daarvoor de applicatie SPLITS beschikbaar gesteld voor notarissen, projectontwikkelaars, gemeenten.

Applicatie SPLITS een lust of een last?

51

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een extra taak, extra software en extra verantwoordelijkheid waar u mee te maken krijgt. Maar u kunt het ook geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan Ingenieursbureau Coenradie.

Ingenieursbureau Coenradie kan u hierin volledig ontzorgen. Dienstverlening op maat. Kwaliteit en betrouwbaarheid waar we al ruim 25 jaar om bekend staan. Landmeetkundige dienstverlening is ons vak.

Het meten voor overheden en Kadaster is dagelijks werk. Ook applicatie SPLITS is niet nieuw. Voor u geen verloren tijd in cursussen, softwaretrainingen, updates, bijscholing. Gewoon een afspraak maken met Coenradie. Wij verzorgen voor u de bestanden en informatie die u nodig heeft voor een optimale dienstverlening richting uw klanten. Zonder afwijkingen of problemen bij het Kadaster.

Experts

Neem daarom contact op met een van onze landmeetkundige experts. En bespreek hoe wij ook voor u mogelijk enorme besparingen kunnen realiseren met splitsen van kadastrale percelen.

Ontzorgen op maat; ook dat is Coenradie en ook dat levert voordeel.

Wilt u meer weten over kadastrale splitsing? Neemt u dan contact op met onze projectleider Geodesie: Joop Farla, .

Joop is onze expert op gebied van kadastraal meetwerk en gerelateerde meetwerkoplossingen. Zie ook Expert aan het Woord: Joop Farla.

Ook voor maatvoeren, uitzetten, waterpassen, 3D-laserscannen of andere meetkundige oplossingen kunt u bij ons terecht. Zie onze contactpagina. voor elke landmeetkundige oplossing, meetwerk en verwerking moet u bij Ingenieursbureau Coenradie zijn.