Metrology middag coenradieIngenieursbureau Coenradie organiseert samen met Hexagon Metrology de eerste ‘Metrology middag’ in Nederland. We bieden u een interessante middag met een feestelijk tintje. Gastheer voor deze middag, Ingenieursbureau Coenradie, bestaat dit jaar namelijk 25 jaar. Als onderdeel van het programma zullen wij ook de unieke Leitz Reference HP machine demonstreren.

Uniek

Er zijn in Nederland nauwelijks nauwkeurigere machines voorhanden, waarvan u zo – op afspraak – gebruik kunt maken.

Voor controlemetingen van diverse metalen en kunststof voorwerpen kunt u altijd bij ons terecht. Op onze machine kunnen objecten van ongeveer 1000 x 700 x 600 mm met ultra High Precision (0.9µm + L/400) volledig 3D in beeld worden gebracht.

Coenradie (25 jaar meetoplossingen van Groot naar Klein) kan voor u ook programmeren in PC-DMIS of Quindos, maar u mag ook uw eigen meetprogramma meebrengen.

Meetrapport

Indien u een onafhankelijk meetrapport nodig heeft voor een van uw werkstukken, kan Coenradie dit voor u verzorgen. Binnenkort wellicht ook met een certificaat van herleidbaarheid, zoals dat eerder alleen mogelijk was bij een zeer beperkt aantal grotere organisaties. Ingenieursbureau Coenradie is een snelle, flexibele maar zeer betrouwbare partner, die al ruim 25 jaar bewezen heeft voor de grootste en bekendste bedrijven van Nederland te werken aan een zeer divers scala van meetwerkoplossingen.

Als u geïnteresseerd bent in CMM’s (Coördinaten Meetmachines) en meetwerkoplossingen van ongekende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, dan mag u deze middag niet missen.

Meldt u zich aan voor de Coenradie – Hexagon Metrologie middag op 17 april, vanaf 13:00 uur.

Locatie: Ingenieursbureau Coenradie, Moorland 8, 5688 GA OIRSCHOT, Nederland

Hier kunt u zich aanmelden voor de eerste “Metrology middag” van in Nederland.