Introductie High Precision 3D-Meetlab op Precisiebeurs 2012. High Precision 3D meetwerk in het micrometer-bereik. Woensdag en donderdag, 28-29 november 2012, zal Ingenieursbureau Coenradie een nieuwe dienst introduceren: High Precision 3D-meetwerk in het micrometerbereik.

Voor dit meetwerk heeft Ingenieursbureau Coenradie een eigen stofarme en geconditioneerde ruimte: het High Precision 3D-Meetlab. Het HP 3D-Meetlab is gevestigd in de innovatiefste regio van de wereld: ‘Brainport’ rondom Eindhoven.

In het Coenradie HP 3D-Meetlab staat de Leitz Reference HP (High Precision). Dit is een brugtype coördinaten meetmachine (CMM), de ideale machine voor complexe meettaken aan producten zoals tandwielen, lagers, motordelen, etc. Hij combineert hoge nauwkeurigheid (0.9μm + L/400) met optimale doorloopsnelheid. De machine staat garant voor snelle, precieze en kosteneffectieve controle of reverse engineering van producten. Hij is uitgerust met het best mogelijke tastersysteem (LSP-S2) en kan metingen uitvoeren middels enkelpunt aftasten en hoge snelheid scanmodus.

Naast het uitvoerende meetwerk kunnen wij ook programma’s maken voor uw eigen CMM, dankzij onze PC-DMIS specialisten.

Download hier de brochure.

Ingenieursbureau Coenradie blijft investeren in oplossingen voor een toekomst met hogere eisen en kleinere toleranties. Wij zijn ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Het Coenradie HP 3D Meetlab is er vandaag al voor de wereld van morgen!

Precisiebeurs Leitz Reference High Precision