Sinds april 2011 heeft Woningbedrijf Oirschot een andere naam: Laurentius. Alle woningen en gebouwen van de gemeente moesten voor verkoop bij het kadaster geregistreerd worden.

Joop Farla kadaster expert

Een hele klus om alle percelen na te meten, te splitsen en de hele administratie, zowel technisch als ook financieel, bij te houden. Wie anders dan Ingenieursbureau Coenradie zou kunnen worden gevraagd om Laurentius te ontzorgen op dit gebied en alles keurig te regelen met kadaster en gemeente?

Kadaster

Hoofd kadastraal werk, Joop Farla, heeft dit project – dat ruim 150 percelen betrof – in goede banen geleid en tot ieders tevredenheid uitgevoerd met de eigen meetploegen van Coenradie. Weer een bewijs dat splitsen van percelen bij Ingenieursbureau Coenradie in goede handen is en heel veel voordelen biedt.

Na afloop van het project kwamen de opdrachtgevers Joop persoonlijk bedanken met een stuk heerlijke chocolade. “Het is heerlijk om tevreden klanten te hebben en de chocolade was ook heel lekker”, aldus Joop en zijn team.
Ook voor maatvoeren, uitzetten, waterpassen, 3D-laserscannen of andere meetkundige oplossingen kunt u bij ons terecht, zie onze contactpagina, kortom, voor elke landmeetkundige oplossing, meetwerk en verwerking moet u bij Ingenieursbureau Coenradie zijn.