De contactdag 2014 (het jaar waarin we ons 25-jarig jubileum vieren) kreeg vandaag een extra feestelijk tintje voor zowel de bezoekers alsook voor Coenradie. De bezoekers waardeerden de dag met een gemiddeld rapportcijfer van bijna 9. De bezoekers werden verwend met meters cake en kregen speciale 25-jaar Coenradie mokken. Leica deed daar nog eens een speciale thermosfles bovenop, maar het belangrijkste was de kwaliteit van de informatie en variatie in de onderwerpen.

36Misschien ook mede door een inspirerende presentatie van van Marco Appeldoorn van de Gemeente Best, werd de Coenradie Contactdag een van de best beoordeelde contactdagen ooit.

 

 

 

 

 

 

35De dag waarop Gemeentes en Overheden geïnformeerd worden over de laatste nieuwtjes op het gebied van Geodesie en landmeetkundige oplossingen is bijzonder geslaagd. Na een openingswoord van Wouter Coenradie, kreeg Ted Huberts van VGI-Support de kans om zijn diensten richting BGT en beheer van Geo-informatie toe te lichten.

 

 

 

 

 

 

 

 

34Ted Huberts en Wouter Coenradie schudden elkaar de hand op de succesvolle samenwerking.

Ingenieursbureau Coenradie werkt steeds vaker en steeds beter samen met VGI-Support en dat smaakt wat ons betreft naar meer. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen en kunnen we meer toegevoegde waarde leveren.

Marco Appeldoorn van de Gemeente Best bewees het nut van bedrijfsmatig denken en procesbeheersing. Dingen uitbesteden waar het kan en liefst maar een keer doen. Van inwinnen naar beheren en muteren wordt nog te vaak inefficiënt gewerkt en ontbreekt soms de onderlinge afstemming richting ambitieniveau. Marco had hierover een boeiend betoog en wil zijn kennis graag delen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

32Na de pauze sprak Sander Schröder van Ingenieursbureau Coenradie over mobiele inwinning en het gebruik van MobiMate. Hiermee kunnen we nog meer efficiency bieden. Rico van Driel van GISkit vertelde over de laatste ontwikkelingen in sofwareland en de vele voordelen van diensten en producten van GISkit. Voordelige en goede oplossingen die klaar zijn voor BGT.

 

 

 

 

 

 

 

33Tot slot liet Hans Liebrand nog even zien, dat er in de toekomst nauwelijks nog verschillen bestaan tussen traditioneel meten met Total Stations, Fotografie en 3D-Scannen. Het MultiStation kan alles en omdat het uit Zwitserland komt, staat het volgens hem garant voor precisie en betrouwbaarheid. Hans bleek een wijs man uit het Oosten, maar we willen hem toch nog even meegeven, dat er uit Zuid Nederland (Oirschot en Breda) ook heel betrouwbare diensten komen, zoals meetwerk met de hoogst mogelijke precisie. Met meetapparatuur van Leica. Dat dan weer wel.

Voor meer informatie over onze BGT gerelateerde werkzaamheden, met onze partner VGI Support, moet u deze pagina even bezoeken.

Tevens wijzen we graag even op de pagina Expert aan het Woord: Jolanda de Jong.

Voor vormen van kadastraal meetwerk, zoals vooraf splisen van percelen, verwijzen we graag naar het verhaal over Joop Farla, expert op gebied van kadastraal meetwerk en gerelateerde meetwerkoplossingen, zie ook Expert aan het Woord: Joop Farla.

Ook voor maatvoeren, uitzetten, waterpassen, 3D-laserscannen of andere meetkundige oplossingen kunt u bij ons terecht, zie onze contactpagina, kortom, voor elke landmeetkundige oplossing, meetwerk en verwerking moet u bij Ingenieursbureau Coenradie zijn.