A5Samen werken aan een betere toekomst, dat is ons doel. Onze klanten beoordelen ons na elk project op de resultaten die we leveren en externe auditors beoordelen ons op de werkwijze en de zekerheden die we kunnen bieden voor elke nieuwe klant en elk nieuw project. Daar zijn we ons al jaren van bewust. Volgend jaar bestaan we 25 jaar en de laatste tien jaar zijn we ook ISO/VCA gecertificeerd.

Niks nieuws of bijzonders dus. Kwaliteit heeft al die tijd al onze prioriteit gehad, maar we wilden het u nu toch even laten weten, want ook Coenradie begint nu met LEAN bouwen, waardoor we nu nog meer aandacht gaan geven aan efficiency en waarde voor onze klanten.

Ingenieursbureau Coenradie is al sinds 2003 ISO en VCA gecertificeerd. Kwaliteit, Arbo en Milieu ofwel KAM is al ruim tien jaar een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering en gericht op constante borging van duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Dit jaar zijn we opnieuw met vlag en wimpel geslaagd voor de externe controles. Bijgaand certificaat is daarvan een bewijs, maar belangrijker voor ons is de tevredenheid van onze klanten, de regelmaat waarmee zij bij ons terugkeren en de zekerheid die wij hen kunnen bieden. We zijn ons er van bewust, dat onze meetwerkoplossingen bedoeld zijn om zekerheid te krijgen en om onnodige (faal)kosten te voorkomen. Iets wat zijn waarde pas toont als er eens dingen zijn niet helemaal goed gaan, daarom wordt het voor ons moeilijker om onze waarde aan te tonen. Geen fouten wordt als normaal gezien en daarom willen we vanaf nu toch even melden, dat we al vanaf 2003 gecertificeerd zijn en en steeds werken aan betere veiligheid, duurzaamheid en effectiviteit. Efficiency verbeteringen horen daar ook bij. Wij dragen bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering en lagere kosten voor onze klanten, waardoor onze klanten een hogere marge en klanttevredenheid kunnen realiseren. Meer waarde toevoegen, dat is ons doel. Samen werken aan een betere duurzame toekomst.

A6