coenradie meetwerkIngenieursbureau Coenradie werkt samen met VGI-Support voor gemeenten om deze te ontzorgen op gebied van BGT/IMGeo bestanden. Ingenieursbureau Coenradie verzorgt de landmeetkundige inwinning en VGI-Support levert kennis en support op gebied van transitie en implementatie naar BGT.

De gemeente Nuenen heeft VGI-Support in samenwerking met Coenradie deze maand opdracht gegeven om een integraal BGT/IMGeo bestand op te bouwen vanuit de BOR-bestanden, waardoor het binnengemeentelijk gebruik gehandhaafd blijft en zelfs verbeterd door de actualisering van de BAG- en BOR objecten als geintegreerd onderdeel van de transitiefase. Daarnaast zal VGI-Support ook alle gezamelijke grenzen met andere bronhouders controleren en afstemmen met deze bronhouders.

De gemeente Nuenen wordt al jaren ontzorgt op het gebied van terrestische inmetingen door landmeetkundig bedrijf Coenradie gevestigd in Oirschot.

VGI support

 

 

 

 

 

VGI-Support doet voor vele gemeenten de jaarlijkse mutatiesignalering voor de BAG- en WOZ- registratie (vergunningsvrije bouw), en voor weg- en groenbeheer. VGI-Support heeft ook ruime ervaring met de opbouw en beheer conform het BGT/IMGeo model. Daarnaast hebben zij ervaring met de afstemmingen tussen de Landelijke Bronhouders.

Voor de landmeetkundige inwinning werkt VGI-Support samen met het ingenieursbureau Coenradie. Samen bieden wij gemeenten meer kwaliteit, voor minder kosten.

Coenradie Overheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingenieursbureau Coenradie levert landmeetkundige oplossingen voor een breed scale aan markten, varierend van (semi)overheden tot high-tech industrie. Coenradie is volledig vertrouwd met kadastraal meetwerk, infrastructurele projecten, bouw en industrie. Coenradie werkt al 25 jaar met 50 specialisten over heel Nederland vanuit verschillende vestigingen. Voor het aanleveren van data t.b.v. GBKN,BAG en BGT heeft Coenradie zelfs speciale software ontwikkeld. Deze draait al jaren bij veel gemeenten in Nederland. Tevens heeft Ingenieursbureau Coenradie speciaal voor de BGT een eigen oplossing ontwikkeld, voor vlakgericht inwinnen van data: “MobiMate”.

MobiMate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inventarisatie werkzaamheden

VGI-Support ondersteunt gemeenten voor de transitie naar een integraal IMGeo-bestand.
Tijdens de opbouw wordt intensief gebruik gemaakt van de beschikbare BOR- attributen, de cyclorama’s en de eventuele beschikbare oblique-foto’s. Er dient ook aansluitend geïnventariseerd (en eventueel geïnspecteerd) worden om het een en ander te valideren.
Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld het juist bepalen van het fysieke voorkomen van bijvoorbeeld het IMGeo-type groenvoorziening.

VGI-Support verricht ook deze aanvullende inventarisatie werkzaamheden.

BGT IMGeo

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over onze BGT gerelateerde werkzaamheden, met onze partner VGI Support, moet u deze pagina even bezoeken.

Tevens wijzen we graag even op de pagina Expert aan het Woord: Jolanda de Jong.

Voor vormen van kadastraal meetwerk, zoals vooraf splisen van percelen, verwijzen we graag naar het verhaal over Joop Farla, expert op gebied van kadastraal meetwerk en gerelateerde meetwerkoplossingen, zie ook Expert aan het Woord: Joop Farla.

Jolanda als Joop, alsmede onze andere experts zijn te bereiken via onze contactpagina.

Ook voor maatvoeren, uitzetten, waterpassen, 3D-laserscannen of andere meetkundige oplossingen kunt u bij ons terecht, zie onze contactpagina, kortom, voor elke landmeetkundige oplossing, meetwerk en verwerking moet u bij Ingenieursbureau Coenradie zijn.