Tijdens de Hexagon’s Global Netwerk Live, oftewel HxGN Live 2013 conferentie heeft Sander Schröder een presentatie mogen verzorgen. HxGN Live 2013 Sander Schröder

Tijdens de Hexagon’s Global Netwerk Live 2013 conferentie, kortweg HxGN Live 2013, heeft Sander Schröder een presentatie mogen verzorgen over de unieke tools die Coenradie zelf heeft ontwikkeld om over de grenzen van de normale gebruiksmogelijkheden van de meetapparatuur heen te gaan.

Hexagon is het moederbedrijf van diverse instrumentontwikkelaars zoals Leica en softwareontwikkelaars zoals Intergraph en organiseert jaarlijks een grote conferentie voor alle gebruikers, dit jaar in juni in Las Vegas. Het is een eer om op deze conferentie te mogen spreken, zeker als dit is vanwege de unieke aanpak die Coenradie hanteert.

Naast gebruiker van diverse Leica apparatuur is Coenradie ook partner van Hexagon Benelux als het gaat om metingen aan producten met behulp van extreem nauwkeurige Coördinaten Meet Machines (CMM).

Voor meer infomatie over de mogelijkheden van 3D-laserscannen neem even contact op met een van onze experts.

Ook voor maatvoeren, uitzetten, waterpassen, 3D-laserscannen of andere meetkundige oplossingen kunt u bij ons terecht, zie onze contactpagina.