Fietsbrug Hoofddorp“Een kippenvel moment”, zo omschreef Geert-Jan van Nistelrooij van Staalbouw Weelde International NV het ‘moment suprême’ (diep in de nacht van 3 op 4 oktober 2012) waarop het laatste deel van de fietsbrug over de A4 bij Hoofddorp werd ingehesen.

“De brug paste precies en Ingenieursbureau Coenradie krijgt daarvoor een belangrijk deel van de credits”, voegde hij daaraan toe.

Gepaste Trots

Natuurlijk zijn wij bij Coenradie ook ‘gepast trots’ op dit moment en vooral op tevreden klanten. We hebben alles bij elkaar een jaar lang meegewerkt aan allerlei meetwerk, zoals uitzetten van ankers en diverse controlemetingen. We waren dan ook bijzonder blij met het compliment van onze klant, maar nu blijkt dat men in België helemaal enthousiast was. In Poppel was de locale fanfare uitgelopen om het transport van de brug naar Hoofddorp op gepaste wijze te vieren bij het Café Mieke Pap.

Het laatste brugdeel weegt 70 ton, is 7 meter breed en 31 meter lang. De totale lengte van de brug is bijna 300 meter.

Ingenieursbureau Coenradie heeft een speciaal team gericht op Grond- Weg- Waterbouw en grotere infrastructurele projecten. Deze mensen zijn uiteraard volledig bekend met (Kern-)GIS, DTBs en kunnen 2D modellen omzetten naar 3D om mee te ontwerpen en rekenen om bijvoorbeeld volumes te bepalen en zo grondneutraal mogelijk te kunnen werken. De werkzaamheden zijn altijd gericht op het efficiënter laten verlopen van het uiteindelijke (bouw)proces en door slimme oplossingen bij te dragen aan uw bottom-line resultaat.

Maatvoering. Maatvoeren in bouw, infra (gww), en industrie.
Uitzetwerk. Uitzetten in bouw, infra (gww) en industrie.
Laser-tracker – Uitzetten en uitlijnen in industrie
3D-Laserscannen – As built voor BIM, Industrie, Maintenance, herbestemming, renovatie en restauratie
Ook voor maatvoering en controle in bouw, gww, staalconstructies, etc.
High Precision 3D meetwerk op Coördinaten MeetMachine (CMM) in Oirschot, Brainport.
3D-Printen via 123D Producties

Maatvoering, uitzetwerk, landmeetkunde en andere meetwerkoplossingen van Ingenieursbureau Coenradie al 25 jaar lang maatgevend.

Ten slotte:
Ingenieursbureau Coenradie kan u dus op alle fronten in de GWW-sector van dienst zijn.

Maatvoering, uitzetwerk, landmeetkunde en andere meetwerkoplossingen van Ingenieursbureau Coenradie al 25 jaar lang maatgevend.

Voor contact met onze expert op dit gebied of een van onze andere experts kunt u hier verder.