expert aan het woordNieuw bij Coenradie: “Expert aan het Woord”. Ingenieursbureau Coenradie werkt in diverse markten en disciplines. Van mega-grote constructies tot microscopisch kleine details. Overal ter wereld worden we gevraagd om mee te werken aan meetkundige oplossingen. Wie zijn de mensen achter deze oplossingen? De experts van Coenradie aan het woord. De mensen achter “World-Class Surveying Solutions” over zichzelf en wat hen bezig houdt.

Als eerste in de serie “Expert aan het Woord” vertelde Jolanda de Jong, projectleider Overheid bij Ingenieursbureau Coenradie over hoe zij geïnteresseerd raakte in landmeetkunde en in Coenradie. Ook vertelt ze openhartig over “clashes” en andere gevoelige zaken in de landmeetkunde. Click op de foto van Jolanda voor het volledige verhaal.

21                               20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zijn nu volop bezig met het vervolg in de serie, waarin met name Rutger Bosch binnenkort aan het woord komt over zijn passies; meten en mountainbiken. Ook onderwerpen zoals Duchenne, HSL, ASML en microscopisch kleine onderwerpen passeren de revue.