Eindhovens DagbladAfgelopen week verscheen er een uitgebreid artikel over Ingenieursbureau Coenradie in het Eindhovens Dagblad. Het artikel ging zowel over 25 jaar Coenradie, als over de nieuwe vestiging van 123D Producties in Oirschot. Hiermee levert Ingenieursbureau Coenradie naast het 3D-scannen nu ook 3D-print oplossingen.

In het artikel vertelt Wouter Coenradie enthousiast over het verleden, heden en toekomst van zijn landmeetkundig ingenieursbureau. Met name zijn visie op de toekomst en het belang van accuraat meten, over de hele wereld komen aan de orde.

Coenradie Eindhovens Dagblad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wouter stelt, dat de toekomst in 3D is en dat we met zowel scannen als printen een unieke combinatie in huis hebben. Niettemin wil wouter ook graag meewerken aan bouwmaatvoering en andere meetwerkprojecten over de hele wereld. Hij vertelt over zijn werk aan het grootste schip ter wereld en zijn droom, het hoogste gebouw van de wereld. Ook wat Henry den Ouden betreft, is de sky the limit, maar dan vooral op gebied van printwerkoplossingen. Of het nu grafisch drukwerk of in 3D betreft, variërend van een gebouw, een schip, een oud monument tot een nog ongeboren baby, Henry geeft leiding aan 123D producties, de one-stop-shop voor 3D-scan en 3d-print oplossingen.