Coenradie Contactdag 2012In het Geo Technisch Centrum van Ingenieursbureau Coenradie werd donderdag 8 november 2012 gesproken over allerlei relevante updates, nieuwtjes en innovaties tijdens de Coenradie Contactdag 2012.

3D Pilot

Zo waren er presentaties van Sander Schröder over de 3D Pilot, waaraan Coenradie heeft deelgenomen. Zie eerdere nieuwsitem op deze site en artikel in GIS Magazine nr. 7. Iedereen werd uitgenodigd voor de afsluitende bijeenkomst op dinsdag 20 november 2012.

Coenradie Contactdag 2012

Infrastructure Modeler

Verder waren er interessante presentaties van Rico van Driel over nieuwe software van GISkit. Met name de nieuwe Autodesk Infrastructure Modeler en andere gastsprekers. Daarbij viel de PDOKter – Peter-Paul Koonings – op door zijn enthousiasme over wat er allemaal al beschikbaar is aan gratis GIS diensten op het web. Een aanstekelijke en stimulerende presentatie waarbij de voeten weer op de grond kwamen, nadat Robert de Nes en Mark de Haan de bezoekers meegenomen hadden tot grote hoogtes met de helirama’s. Secure In Air biedt hele aantrekkelijke en snelle oplossingen waarbij met luchtfotografie BAG en WOZ objecten haarfijn geregistreerd en loepzuiver in beeld worden gebracht.

Coenradie Contactdag 2012

MobiMate

De afsluiter was voor Joep Beusenberg die de toekomst van robotic meten met MobiMate liet zien aan de hand van een live demo onder Windows 8. Dit alles nog voordat er in Nederland ook maar een geschikt apparaat op de markt is, had hij een werkend prototype. Sterker nog: als de apparaten een dezer dagen op de markt komen, hopen we er deze maand nog mee te kunnen gaan testen in het veld. Een duidelijk voorbeeld van hoe Coenradie vooroploopt en blijft lopen met nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Meer hierover volgt binnenkort in een van onze nieuwsitems.

Coenradie Contactdag 2012

Coenradie Contactdag 2012

Voor de nieuwste innovaties, maar ook voor traditioneel maatvoeren, uitzetten, waterpassen, 3D-laserscannen of andere meetkundige oplossingen kunt u bij ons terecht, zie onze contactpagina, kortom, voor elke landmeetkundige oplossing, meetwerk en verwerking moet u bij Ingenieursbureau Coenradie zijn.