AsbestIngenieursbureau Coenradie werkt in de gemeente Hof van Twente mee aan een schoner milieu. Coenradie is gevraagd om voor Van Gansewinkel Minerals te bepalen hoeveel grond er geruimd moet worden om de omgeving weer vrij te maken van asbest te maken.

Bij een voormalige asbestfabriek in Goor, helpt Coenradie bij het uitzetten van de saneringslocaties en bepaalt de hoeveelheden grond die eerst verwijderd en daarna weer schoon aangevoerd moet worden. Een belangrijke taak voor het Ministerie van Milieu en Infrastructuur en voor een schonere omgeving. Coenradie projectleiders Jolanda de Jong en Rutger Bosch werken hierin nauw samen met de directievoerders van Arcadis en de uitvoerders van Van Gansewinkel om het proces zo zorgvuldig en accuraat mogelijk te laten verlopen.

Ingenieursbureau Coenradie heeft een speciaal team gericht op Grond- Weg- Waterbouw en grotere infrastructurele projecten. Deze mensen zijn uiteraard volledig bekend met (Kern-)GIS, DTBs en kunnen 2D modellen omzetten naar 3D om mee te ontwerpen en rekenen om bijvoorbeeld volumes te bepalen en zo grondneutraal mogelijk te kunnen werken. De werkzaamheden zijn altijd gericht op het efficiënter laten verlopen van het uiteindelijke (bouw)proces en door slimme oplossingen bij te dragen aan uw bottom-line resultaat.

Maatvoering. Maatvoeren in bouw, infra (gww), en industrie.
Uitzetwerk. Uitzetten in bouw, infra (gww) en industrie.
Laser-tracker – Uitzetten en uitlijnen in industrie
3D-Laserscannen – As built voor BIM, Industrie, Maintenance, herbestemming, renovatie en restauratie
Ook voor maatvoering en controle in bouw, gww, staalconstructies, etc.
High Precision 3D meetwerk op Coördinaten MeetMachine (CMM) in Oirschot, Brainport.
3D-Printen via 123D Producties

Maatvoering, uitzetwerk, landmeetkunde en andere meetwerkoplossingen van Ingenieursbureau Coenradie al 25 jaar lang maatgevend.

Ten slotte:
Ingenieursbureau Coenradie kan u dus op alle fronten in de GWW-sector van dienst zijn.

Maatvoering, uitzetwerk, landmeetkunde en andere meetwerkoplossingen van Ingenieursbureau Coenradie al 25 jaar lang maatgevend.

Voor contact met onze expert op dit gebied of een van onze andere experts kunt u hier verder.