Op woensdag 11 juni organiseert 123D Producties BV in Oirschot een gratis middag over 3D-presentatie en 3D printen in de architectuur. 123D Producties wil architecten en projectontwikkelaars graag ondersteunen bij een betere presentatie van plannen en ideeën.3D printen en presentatie

Goede presentaties waren vaak duur en bij minder opbrengsten moet er ook gelet worden op de kleintjes. Maquettes waren gebruikelijk. Nu is er minder tijd en gebruikt men vaak goedkopere vormen van presentatie. Daar zitten ook nadelen aan. Ze zijn vaak niet maatvast en beperkt in verdere gebruiksmogelijkheden.

Coenradie

Bij 123D producties denken ze dat het ook makkelijk anders kan. Daarom gaat Henry den Ouden (123D Producties) deze middag organiseren waarin de verschillende mogelijke vormen van presenteren de revue passeren. Diverse sprekers zullen hun invalshoeken en mogelijkheden bespreken en toelichten.

Henry den Ouden: “Met de technologie van vandaag is het heel goed mogelijk om bestaande objecten in te scannen en met een CAD-programma te wijzigen. De nieuwe schetsen kunnen makkelijk worden omgezet in 3D-presentaties: op scherm, als model of als tastbare 3D-print. Alle gegevens blijven bewaard en hebben hun praktisch nut in het verdere proces. Alle gegevens zijn maatvast, conform realiteit en vormen de basis voor het verdere 3D-(BIM)bouwproces.”

123D Producties BV is gespecialiseerd in 3D-print en werkt nauw samen met Ingenieursbureau Coenradie. Alle vormen van 3D-presentaties, -modellen en -prints zijn bij ons mogelijk.

Presentatie Architectuur 3D printen

Voor meer informatie over winnende presentaties – op maat – kunt u zich hier opgeven voor de 3D-presentatiemiddag.

Deze zal worden gehouden op woensdag 11 juni a.s. in het Geo-Technisch Centrum van Ingenieursbureau Coenradie op Moorland 8 te Oirschot (NB).