Mutatiemetingen

Mutatiemetingen

Wanneer een project is uitgevoerd, is het belangrijk om het bestaande kaartmateriaal van de betreffende organisatie weer aan te passen aan de nieuwe situatie middels Mutatiemetingen. Deze revisiemetingen worden veelal uitgevoerd in opdracht van gemeenten, provincies en landelijke overheden.

Hierbij is het ook van belang dat we bij gemeentes bekend zijn met specifieke normen en standaarden voor inmeten en aanleveren van gegevens. Zo zijn we bekend met gemeentelijke wensen, maar ook met standaarden zoals GBKN, BAG, BGT (in 2D en 3D) en met DTB’s voor (Kern)GIS.

Ook hier gaat geen brug ons te ver. Zo gebruiken we ook veel 3D-technieken voor het (mobiel) inscannen van trajecten en kunstwerken.

Ook voor maatvoeren, uitzetten, waterpassen, 3D-laserscannen of andere meetkundige oplossingen kunt u bij ons terecht, zie onze contactpagina, kortom, voor elke landmeetkundige oplossing, meetwerk en verwerking moet u bij Coenradie zijn.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Ingenieursbureau Coenradie is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op (land)meetkunde. U bent van harte welkom om ons om advies te vragen.