Bouwmaatvoering van Coenradie bij de bouw van Lidl distributiecentrum Almere
Slide Background
Leo Mosselman, Projectleider Bouwbedrijf Vrolijk
Leo Mosselman, Projectleider Bouwbedrijf Vrolijk
Leo Mosselman, Projectleider Bouwbedrijf Vrolijk
“Een uniek project met hoge eisen voor maatvoering en duurzaamheid.”
“Een uniek project met hoge eisen voor maatvoering en duurzaamheid.”
“De omvang van het nieuwe Lidl distributiecentrum Almere is niet de grootste uitdaging, de werkelijke uitdaging zit hem in het nastreven van de hoogst haalbare Breeam certificering. Alles moet kloppen en werkelijk alles moet aan de hoogst haalbare eisen voldoen met betrekking tot duurzaamheid. Dit begint met correcte maatvoering, wij vertrouwen hiervoor op Coenradie. Hun tussentijdse controles zorgen ervoor dat passingsproblemen op tijd worden opgemerkt en snel opgelost kunnen worden. Zo kan de bouw goed gecoördineerd door blijven gaan.”
Shadow

Coenradie werkt mee aan hoogst mogelijke Breeam certificering voor Lidl distributiecentrum Almere

Van grondwerk tot het uitzetten van de ruim 15.000 heipiketten van FSC hout, complete staalconstructie, wanden en vloeren: niet alleen de duurzaamheid van Lidl distributiecentrum Almere is belangrijk, ook aan de snelheid van de bouw en maatvoering worden hoge eisen gesteld. Maatvoerders van Coenradie hebben de ervaring en technische kennis die nodig zijn om de snelheid van een moderne bouw bij te kunnen houden.

Uitzetwerk wordt met Total Station gedaan en waar mogelijk met onze Robot Plotter. Deze robot kan razendsnel punten uitzetten op basis van GPS of in combinatie met Total Station. Vervolgens kan de maatvoerder pinnen of piketten aanbrengen op de aangespoten punten. Zo kunnen we ontzettend veel punten binnen zéér korte tijd uitzetten. Bij de bouw van een groot distributiecentrum is de tijdswinst ten opzichte van andere werkmethodes enorm.

Kernvoordelen van onze bouwmaatvoering

Slimmer – Coenradie heeft de kennis, ervaring en techniek in huis om een snelle maatvoering te garanderen. Uitzetwerk wordt, waar mogelijk, automatisch uitgevoerd worden met behulp van onze Robot Plotter. 

Betrokken – Van begin tot eind kunnen wij bij uw project betrokken blijven om zo alle maatvoering uit handen te nemen. Eén partij, één aanspreekpunt en geen zorgen over de juiste inpassing. 

Resultaat – Meetgegevens worden snel verwerkt, waar mogelijk zelfs op locatie. Hierdoor beschikt u op tijd over de gegevens die u nodig heeft voor een juiste inpassing van uw project.

Flexibel – Bij onvoorziene omstandigheden kunnen wij snel schakelen en een aangepaste planning op stellen op basis van uw beschikbare middelen, tijd en capaciteit.

Analyse – Het ontwerp en het maakproces wordt door Coenradie uitvoerig geanalyseerd. Schetsen, tekeningen en 3D-modellen worden gecontroleerd. Deze analyses vormen de basis voor een risico analyse waarin helder wordt welke elementen kritiek zijn voor nauwkeurige maatvoering.

Vrijblijvend praten over uw maatvoeringswensen?

Bel 0499 – 577 202 en vraag naar Roger Hesselberth

Lidl Distributiecentrum Almere Coenradie Palenplan Bouwmaatvoering