Leica Total Stations

Leica Viva TS16 – maak kennis met ’s werelds eerste zelflerende total station.

De Leica Viva TS16 past zich automatisch aan aan alle willekeurige omgevingscondities en vergrendelt zichzelf op uw prisma. Alleen op uw prisma. Ongeacht de complexiteit van de taak of de hoeveelheid afleiding in het veld zal deze total station uw verwachtingen overtreffen.

Geschikt voor een breed scala aan applicaties, omdat deze total station ziet wat u ook ziet. Bekend om de meest uitgebreide beeldverwerking die beschikbaar is, kunt u exacte condities opnemen voor elke werklocatie door de zelflerende mogelijkheden van de Viva TS16.

Gebruiksvriendelijke software
De Viva TS16 wordt geleverd met de revolutionaire Leica Captivate software, waarmee u complexe data omtovert in de meest realistische en werkbare 3D-modellen. Met de gebruiksvriendelijke apps en vertrouwde aanraaktechnologie kunnen alle vormen van meet- en ontwerpgegevens in alle dimensies bekeken worden. Captivate overspant industriesegmenten en applicaties met niet veel meer dan een simpele swipe, ongeacht of u met GNSS, total stations of met beide werkt.

Oneindige mogelijkheden
Captivate zorgt voor het vastleggen en modelleren van de data in het veld en met Leica Infinity verwerkt u de gegevens als u terug bent op kantoor. Een soepele gegevensoverdracht zorgt ervoor dat het project volgens planning verloopt. Captivate en Infinity werken samen bij het koppelen van eerdere meetgegevens en het sneller en efficiënter bewerken van projectgegevens. 

ATRplus
ATRplus, voortgekomen uit vijf generaties van optimalisatie, tilt de bekende en vertrouwde automatiseringsprestaties naar het volgende niveau. Deze superieure technologie maximaliseert het vermogen van uw total station om op uw richtpunt gericht te blijven en andere afleidingen in het veld te negeren. De Viva TS16 leert de omgeving kennen, levert nauwkeurige posities, zelfs in moeilijke, dynamische applicaties, en heeft de snelste hervergrendeling in geval van een onderbroken vizierlijn.

Direct huren?

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij bieden u graag een passende oplossing voor zowel hardware als software, afgestemd op uw project.