Leica Laser Scanners

Leica ScanStation P40

De Leica ScanStation P40 levert 3D-gegevens van hoge kwaliteit. Uitgerust met HDR-beeldvorming, een scansnelheid van 1 miljoen punten per seconde en een bereik tot 270 meter. Onovertroffen bereik en hoeknauwkeurigheid gepaard met laag ruisbereik en dubbelassige compensatie van landmeetkundige kwaliteit. Het fundament van zeer gedetailleerde 3D puntenwolken.

3D scandata kan verwerkt worden in de 3D Point Cloud-softwaresuite. Die bestaat uit  Leica Cyclone stand-alone software, Leica JetStreamLeica CloudWorx plug-in tools voor CAD systemen en de gratis Leica TruView.

Leica ScanStation P50

De Leica ScanStation P50 ziet er hetzelfde uit als de P40. Ook de scansnelheid van 1 miljoen punten per seconde is hetzelfde als de P40. Echter kan met de P50 data ingewonnen worden tot op een afstand van 1000 meter. Zeer hoog bereik en de hoeknauwkeurigheid in combinatie met een lage ruis en dubbele-as compensator vormen de basis voor zeer gedetailleerde 3D point clouds.

3D scandata kan verwerkt worden in de 3D Point Cloud-softwaresuite, die bestaat uit  Leica Cyclone stand-alone software, Leica JetStreamLeica CloudWorx plug-in tools voor CAD systemen en de gratis Leica TruView.

Leica RTC360

De nieuwe Leica RTC360 laserscanner maakt 3D scans sneller dan ooit. Een meetsnelheid tot 2 miljoen punten per seconde, een bereik van 130 meter en een geavanceerd HDR-beeldvormingssysteem kan het creëren van gekleurde 3D-puntenwolken afronden in minder dan 2 minuten. Plus, geautomatiseerde doelloze veldregistratie en de naadloze, geautomatiseerde overdracht van gegevens naar kantoor vermindert de tijd die in het veld wordt doorgebracht en maximaliseert de productiviteit verder.

3D scandata kan verwerkt worden in de 3D Point Cloud-softwaresuite. Die bestaat uit  Leica Cyclone REGISTER 360 stand-alone software, Leica JetStreamLeica CloudWorx plug-in tools voor CAD systemen en de gratis Leica TruView. Eventueel kan Leica Cyclone data uit Leica Cyclone REGISTER 360 importeren.

De juiste balans tussen snelheid en bereik.

Voor elk gewenst bereik en vereiste werksnelheid is een oplossing te vinden binnen het aanbod van Leica laser scanners. Of het nu draait om vanaf lange, veilige afstand een bouwwerk volledig in te scannen, of met hoge snelheid en automatische veldregistratie op kortere afstanden uw doel te bereiken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste mix die past binnen uw workflow, wensen en budget.

Direct huren?

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij bieden u graag een passende oplossing voor zowel hardware als software, afgestemd op uw project.