Third Dimension GapGun Pro2

Handheld en robotic laser meetsysteem, het ultieme gereedschap voor kwaliteitscontrole.

De vernieuwde GapGun Pro2 is een contactloos laser meetsysteem dat geschikt is voor het uitvoeren van tal van profielmetingen. Het systeem heeft een herhaalbare precisie tot 0,01mm met een meetcyclus van slechts één seconde. Met sterk verbeterde snelheid, gebruiksgemak, draagbaarheid, nauwkeurigheid en robuustheid, meet de GapGun Pro2 spleten en effenheid (gap & flush), radii, randbreuken, bramen, verzinkingen, krassen, lassen, hoeken en meer. Het ultieme gereedschap voor kwaliteitscontrole.

Voor het verwerken van meetdata maakt de GapGun Pro2 gebruik van SPC3d, Inspect, Link en Inline.

Ingenieursbureau Coenradie is distributeur van GapGun hardware en software in de Nederland, België en Luxemburg. Neem ook een kijkje op onze officiële website www.GapGun.nl

Een oplossing voor elke industrie, elk materiaal en elke meting.

VChange2 stelt de gebruiker in staat om binnen enkele seconden de sensor van de GapGun Pro2 te verwisselen voor een ander exemplaar. Op deze wijze kan voor elk type meting en materiaal de meest geschikte sensor ingezet worden. Van chroom tot koolstofvezel en zeer donkere laksoorten, zonder dat het proces stil komt te liggen.

Geautomatiseerde precisiemetingen: lagere kosten, hogere productiviteit

Vectro2 automatiseert het geavanceerde contactloos meten van de GapGun Pro2. Simpel, snel en met hoge mate van herhaalbaarheid, zonder dat de menselijke factor een rol speelt in de uitkomsten van de metingen.

Vectro2 werkt in combinatie met een robot of binnen statische toepassingen. Het systeem is met bijgeleverde bevestiging vast te maken op een robot naar keuze.

Vectro2 verbetert de productiviteit, maakt een grotere doorvoer mogelijk, vermindert inspectiekosten en vermindert nabewerking. Dit alles met het extra voordeel van verbeterde kwaliteit.

Direct kopen?

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij bieden u graag een passende oplossing voor zowel hardware als software, afgestemd op uw project.