Over Coenradie

Samenwerken aan resultaat

Bij Coenradie werken we graag prettig samen met onze collega’s en klanten.

Allemaal dragen we bij aan het bereiken van de Coenradie-missie: een klanttevredenheidsscore van een 8 of hoger en een rendement van 10%. Met dit rendement investeren we in technologie en in de ontwikkeling van onze professionals. Zodat we ons klanttevredenheidcijfer steeds verder kunnen verbeteren.

Coenradie… dat zijn wij!

Coenradie staat voor professionaliteit. Iedere collega is een ambassadeur van het bedrijf. Daarom krijg je bij ons een auto, mooie bedrijfskleding en je eigen visitekaartje. In elk contact met de klant stralen we eenheid uit: we ontvangen hen in ons nette bedrijfspand en hanteren een verzorgde, duidelijke uitstraling in rapportages, drukwerk en andere communicatie.

Flexibiliteit

Meetklussen houden zich niet aan weekenden of 9-tot-5-werktijden. Om de kwaliteit en service te leveren die we bij Coenradie belangrijk vinden, krijg je bij ons een contract voor een gemiddeld aantal uren per week. Als het druk is, werk je mogelijk wat meer. In ruil daarvoor kun je in onze urenbank aangeven wanneer je graag vrij wilt tijdens een rustige periode. Daarbovenop krijg je als je fulltime werkt altijd 25 vakantiedagen en 2 collectief vrije dagen.

Veiligheid voor alles

Onze meetprojecten vinden plaats op uiteenlopende locaties en overal gelden andere regels. Natuurlijk willen we allemaal veilig en gezond thuiskomen na een klus. Daarom werkt Coenradie met ARBO/ISO/VCA-regelgeving die voor alle meetspecialisten van toepassing is. Zo staat de veiligheid van jou, je collega’s en anderen die aan het werk zijn voorop.

F-35 Fokker kiest voor GapGun2 van Coenradie

Coenradie Academy

Om je ontwikkeling te ondersteunen is de online Coenradie Academy opgericht. In de Coenradie Expeditie volg je de reis waarin Coenradie collega’s samen een lerende organisatie vormen.

  • Coenradie Classroom staat op CWeb en is het online kennis- en leerplatform voor & door Coenradie-collega’s.
  • Met de BP3 Academy leer je nieuwe vaardigheden en ontdek je hoe je zelf sturing geeft aan je (loopbaan)ontwikkeling, hoe je een bijdrage levert aan doorbraakprojecten en hoe jij jezelf ontwikkelt tot leermeester.

Je hoeft geen topsporter te zijn om jezelf elke dag te willen verbeteren. Daarom krijg je bij ons volop kansen om te groeien. Je leert in de dagelijkse praktijk, van en met je collega’s en door zelfstudie.

We hire character & train skills

Samen met onze collega’s vormen we een lerende organisatie. Een leven lang leren, verbeteren en veranderen, is belangrijk bij Coenradie. Je krijgt de kans om het werk te doen waar je het beste in bent en om jezelf als mens en professional te ontwikkelen door regelmatig uit je comfortzone te stappen. Je kunt zelf bijdragen aan het leuker, beter en makkelijker maken van je werk door je ideeën en verbetervoorstellen te delen en actief mee te werken aan doorbraakprojecten.