De nieuwe GapGun Pro2 met T60 sensor is onlangs op de markt gekomen. Coenradie is distributeur voor dit laser meetsysteem in de Benelux, vraag vandaag nog een demo aan en lees meer over wat dit apparaat voor uw bedrijf kan betekenen!

De GapGun Pro2 is een contactloos laser meetsysteem dat geschikt is voor het uitvoeren van tal van profielmetingen: spleten en effenheid (gap & flush), radii, randbreuken, bramen, verzinkingen, krassen, lassen, hoeken en meer. Het ultieme gereedschap voor kwaliteitscontrole. Met name in de automotive en aerospace industrie heeft de GapGun zich reeds bewezen.

De vernieuwde GapGun Pro2 is met een meetcyclus van slechts één seconde nog sneller dan zijn voorganger, zonder in te boeten op de herhaalbare precisie van 0,01mm. Dankzij de nieuwe T60 sensor hoeft de gebruiker daarnaast minder vaak van sensor te wisselen en kan er met dezelfde sensor meer verschillende soorten metingen gedaan worden.

Het apparaat is ontwikkeld door Third Dimension, Ingenieursbureau Coenradie is distributeur van de GapGun Pro en GapGun Pro2 in de Benelux. Ga naar www.gapgun.nl en vraag een demo aan, wij laten u graag zien wat dit apparaat voor uw bedrijf kan betekenen.