Parkstad blok S te Rotterdam met bouwmaatvoering van Coenradie
Slide Background
Jan-Willem de Poorter, Senior Projectleider Remmers Bouwgroep
Jan-Willem de Poorter Remmers Bouwgroep
Jan-Willem de Poorter, Senior Projectleider Remmers Bouwgroep
Jan-Willem de Poorter, Senior Projectleider Remmers Bouwgroep
“Parkstad Rotterdam wordt een prachtig, spraakmakend onderdeel van het steeds groter wordende centrum van Rotterdam."
“Parkstad Rotterdam wordt een prachtig, spraakmakend onderdeel van het steeds groter wordende centrum van Rotterdam."
“Woonblok S van Parkstad Rotterdam kenmerkt zich door de 45 meter hoge toren en het binnenterrein met privé-tuinen en een gemeenschappelijke tuin. Blok S wordt één van de vele woonblokken binnen Parkstad die een prachtige entree zullen vormen naar de rest van Rotterdam-Zuid.

Wat maatvoering betreft zijn op dit project zéér uiteenlopende uitdagingen te vinden. Bij Coenradie hebben we het vertrouwen gevonden dat we samenwerken met échte experts die vooruit kijken, meer doen dan we vooraf nodig dachten te hebben. Dit zorgt uiteindelijk voor aanzienlijke kostenbesparing en minder vertraging op de bouw.”
Shadow

Een diverse, toekomstgerichte mix die aansluit bij bestaande bouw

Parkstad Rotterdam Blok S is onderdeel van de vernieuwing van de Tweebosbuurt waar renovatie, nieuwbouw en aanpak van de buitenruimte zorgen voor een aantrekkelijke wijk met diverse woningtypes. Parkstad zal in totaal uit meer dan 1.000 woningen met diverse voorzieningen bestaan, waarvan 113 appartementen en 24 eengezinswoningen voor de sociale huur in woonblok S.

De 15 bouwlagen tellende toren zal kenmerkend zijn in het grotere gebied. Niet alleen vanwege zijn hoogte, maar ook vanwege het weefpatroon dat in de complete gevel is verwerkt.

Kernvoordelen van onze bouwmaatvoering

Slimmer – Coenradie heeft de kennis, ervaring en techniek in huis om een snelle maatvoering te garanderen. Uitzetwerk wordt, waar mogelijk, automatisch uitgevoerd worden met behulp van onze Robot Plotter. 

Betrokken – Van begin tot eind kunnen wij bij uw project betrokken blijven om zo alle maatvoering uit handen te nemen. Eén partij, één aanspreekpunt en geen zorgen over de juiste inpassing. 

Resultaat – Meetgegevens worden snel verwerkt, waar mogelijk zelfs op locatie. Hierdoor beschikt u op tijd over de gegevens die u nodig heeft voor een juiste inpassing van uw project.

Flexibel – Bij onvoorziene omstandigheden kunnen wij snel schakelen en een aangepaste planning opstellen op basis van uw beschikbare middelen, tijd en capaciteit.

Analyse – Het ontwerp en het maakproces wordt door Coenradie uitvoerig geanalyseerd. Schetsen, tekeningen en 3D-modellen worden gecontroleerd. Deze analyses vormen de basis voor een risico analyse waarin helder wordt welke elementen kritiek zijn voor nauwkeurige maatvoering.

Vrijblijvend praten over uw maatvoeringswensen?

Bel 0182 – 232 156 en vraag naar Edwin Bakker