Hotel van der Valk te Best, een luxe en exclusief hotel met bouwmaatvoering van Coenradie
Slide Background
Sander van Doorn, Directeur bij Huybregts Relou
Sander van Doorn, Directeur bij Huybregts Relou
Sander van Doorn, Directeur bij Huybregts Relou
“Een exclusief hotel met luxe kamers en voorzieningen verdient een perfect passende bouw en goede afwerking."
“Een exclusief hotel met luxe kamers en voorzieningen verdient een perfect passende bouw en goede afwerking."
“Gasten die het nieuwe van der Valk Exclusief Hotel te Best-Eindhoven binnenstappen zullen aangenaam verrast worden. Nederland kent al meerdere hotels die voldoen aan het van der Valk Exclusief label. Het concept kenmerkt zich door de luxe voorzieningen, fraaie afwerking en oog voor detail. Zoals op al onze werken is ook hier secuur bouwen en de zekerheid dat alles perfect opgeleverd wordt een vereiste, daarom werken we samen met Coenradie.”
Shadow
Maatvoerder van Coenradie van der Valk Best Eindhoven

Oog voor detail bij de bouw van der Valk Best-Eindhoven

198 kamers, een restaurant, vergaderzalen, bar, skybar, wellness center met fitness en een zwembad. Aan luxe is bij een van der Valk Exclusief hotel geen gebrek. Elk detail doet er toe, daarom verzorgt Coenradie de complete maatvoering van dit nieuwe hotel. Van het voorbereiden van het grondwerk, uitzetten van heipiketten, vloeren en wanden – alles met betrekking tot bouwmaatvoering wordt door ons verzorgd. Eén aanspreekpunt op de bouw voor alles dat te maken heeft met bouwmaatvoering, dát is de A-tot-Z-oplossing van Coenradie waar opdrachtgevers enthousiast van worden.

We zorgen dat we van tevoren zeker weten dat alles gaat passen voordat diverse onderdelen in elkaar worden gezet. Digitale tekeningen en 3D modellen worden gecontroleerd zodat eventuele passingsproblemen op tijd aan het licht komen. Dit garandeert een nauwkeurige maatvoering en vloeiende doorloop van de bouw.

Kernvoordelen van onze bouwmaatvoering

Slimmer – Coenradie heeft de kennis, ervaring en techniek in huis om een snelle maatvoering te garanderen. Uitzetwerk wordt, waar mogelijk, automatisch uitgevoerd worden met behulp van onze Robot Plotter. 

Betrokken – Van begin tot eind kunnen wij bij uw project betrokken blijven om zo alle maatvoering uit handen te nemen. Eén partij, één aanspreekpunt en geen zorgen over de juiste inpassing. 

Resultaat – Meetgegevens worden snel verwerkt, waar mogelijk zelfs op locatie. Hierdoor beschikt u op tijd over de gegevens die u nodig heeft voor een juiste inpassing van uw project.

Flexibel – Bij onvoorziene omstandigheden kunnen wij snel schakelen en een aangepaste planning opstellen op basis van uw beschikbare middelen, tijd en capaciteit.

Analyse – Het ontwerp en het maakproces wordt door Coenradie uitvoerig geanalyseerd. Schetsen, tekeningen en 3D-modellen worden gecontroleerd. Deze analyses vormen de basis voor een risico analyse waarin helder wordt welke elementen kritiek zijn voor nauwkeurige maatvoering.

Vrijblijvend praten over uw maatvoeringswensen?

Bel 0499 – 577 202 en vraag naar Roger Hesselberth

Het hoogste punt is bereikt, Hotel Van der Valk te Best
Coenradie Bouwmaatvoering Hotel Van der Valk Best
Coenradie Bouwmaatvoering Hotel Van der Valk Best