Werken bij Coenradie 2

Ben je bijna afgestudeerd of op zoek naar een stageplek? Toe aan een mooie landmeetkundige uitdaging binnen een innovatief bedrijf?

Wij starten in september 2022 met een ontwikkelprogramma voor aspirant landmeters en maatvoerders, je gaat meters maken in de praktijk en wordt begeleid door professionals. Samen nemen we de tijd om jou op te leiden tot een echte meetspecialist die elke landmeetkundige uitdaging aandurft.

Geen dag is hetzelfde en wij zorgen voor de ontwikkeling van jouw talent.

Je gaat werken aan kleine en grote landmeetkundige projecten bij spraakmakende opdrachtgevers in de bouw, infra, industrie en voor gemeentes en projectontwikkelaars.

Ben jij ambitieus om het vak van landmeten en maatvoeren te leren en wil je deel uitmaken van een gedreven, enthousiast team?

Neem vandaag nog contact met ons op: bel 0499 577 202, of email info [at] coenradie.nl

Coenradie groeit!

We zijn per direct op zoek naar versterking in de vorm van:

Interesse?

Stuur een bericht naar wouter [at] coenradie.nl en misschien kunnen we het jou dan ook zeggen: “je nieuwe uitdaging is gestart, goed dat je er bent!”

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Coenradie World-Class Surveying Solutions

Coenradie meetspecialisten

Coenradie is elke dag bezig met meetoplossingen voor de klant.
Geen dag is hetzelfde. Als meetspecialist werken we steeds op andere locaties aan uiteenlopende projecten en uitdagende klussen, ook internationaal.

We zorgen ervoor dat onze collega’s het werk optimaal kunt uitvoeren. Zo krijg je als professional de beschikking over een bedrijfsauto, smartphone, tablet/laptop en werk je met de laatste technische meetinstrumenten en systemen.

Samenwerken aan resultaat

Coenradie werkt graag prettig samen met al onze collega’s en klantrelaties.

Iedere collega draagt bij aan het bereiken van de Coenradie missie. Samen gaan we voor een klanttevredenheidsscore van > 8 (dat maakt ons trots) en een rendement van 10%.
Door het maken van rendement kunnen we investeren in de laatste technologische snufjes en natuurlijk de ontwikkeling van onze professionals.

Coenradie zorgt voor een goede samenwerking
Coenradie bestaat uit specialisten

Coenradie… dat zijn wij!

Coenradie besteedt aandacht aan een professionele uitstraling. Denk aan een representatief bedrijfspand, bedrijfsauto’s en een verzorgde look & feel in rapportages, drukwerk en brochures.

Iedere Coenradie collega is ambassadeur. Als meetspecialist krijg je de beschikking over representatieve, herkenbare bedrijfskleding en je eigen visitekaartjes.

Veiligheid voor alles

De meetprojecten vinden plaats op uiteenlopende locaties. Denk aan een bouwplaats, productiehal, winkelpand, paleis, op of naast de (snel)weg, het spoor, het water, op een schip of boorplatform midden op zee.

Dit is niet altijd zonder gevaar en overal gelden andere regels. De veiligheid van jezelf, je collega’s en anderen staat boven alles. We willen allemaal na een klus veilig en gezond thuis kunnen komen. Coenradie werkt om die reden met ARBO/ISO/VCA regelgeving die voor alle meetspecialisten van toepassing is.

Coenradie vindt veiligheid erg belangrijk
Coenradie is flexibel

Flexibiliteit

Onze betrokken en bevlogen collega’s zorgen voor klanttevredenheid, kwaliteit en service.  

Meten is niet altijd een maandag tot vrijdag en 9 tot 5 klus. Je krijgt een contract voor een gemiddeld aantal uren per week. In piektijden werk je mogelijk wat meer uren.

Naast de 25 vakantiedagen en 2 collectief vrije dagen (bij een fulltime dienstverband) kun je met de urenbank aangeven wanneer het je privé goed uitkomt wat minder uren te werken in dal periodes.

We hire character & train skills

Samen met onze collega’s vormen we een lerende organisatie. Een leven lang leren, samen leren, verbeteren en veranderen, je persoonlijk en professioneel blijven ontwikkelen is bij Coenradie belangrijk.

Je krijgt de gelegenheid het werk te doen waar je het beste in bent en jezelf als mens en professional te ontwikkelen door regelmatig uit je comfortzone te stappen.

Je kunt zelf bijdragen aan het leuker, beter en makkelijker maken van je werk door je ideeën en verbetervoorstellen te delen en actief mee te werken aan doorbraakprojecten.

Coenradie zoekt mensen met karakter
Coenradie geeft je groeimogelijkheden

Coenradie Academy

Om je ontwikkeling te ondersteunen is de online Coenradie Academy geïntroduceerd:

  • Coenradie Expeditie;
    hier kun je de reis volgen waarin Coenradie collega’s samen een lerende organisatie vormen.
  • Coenradie Classroom staat op CWeb en is het online kennis- en leerplatform voor & door Coenradie collega’s,
  • Met de BP3 Academy leer je hoe jij jezelf kunt bekwamen in nieuwe vaardigheden, hoe je zelfsturing kunt geven aan je (loopbaan) ontwikkeling, hoe je een bijdrage kan leveren aan doorbraakprojecten en hoe jij jezelf kunt ontwikkelen tot leermeester.

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Je krijgt volop kansen om te leren en te groeien. Leer in de dagelijkse praktijk, van en met je collega’s en door zelfstudie.

MeetCafé meetings

Tijdens de jaarlijkse meetings (Zomer- en Winteroverleg in combinatie met de Coenradie Academy op zaterdag) verzamelen alle collega’s zich in Oirschot om samen te proosten op de samenwerking, resultaten en te genieten van een hapje en een drankje in onze eigen MeetCafé met poolbiljart.

Coenradie Meetcafé
Coenradie beloont een goede inzet en klantwaardering

1-2-3 Beloning

De beloning bestaat bij Coenradie uit 3 componenten:

  • prima salaris;
  • klanttevredenheidbonus;
  • persoonlijke bonus voor ontwikkeling.

jeroen

Samenwerken

‘Onze collega’s vormen het fundament van onze organisatie.
In steeds weer een andere teamsamenstelling wordt er samengewerkt. Dat is leuk, afwisselend en vooral erg leerzaam.’  

Jeroen Blokhuis
Manager Breda

jolanda

Projecten tot een goede einde brengen

‘We werken aan kleine meetklussen van een dag tot grote projecten die maanden, soms jaren duren. Elk project groot en klein, eenvoudig of complex tot een goed einde brengen, dat is waar wij voor staan.’

Jolanda de Jong
Manager Werkvoorbereiding

roger

Kwaliteit en Service

‘Nieuwe collega’s en klanten die voor Coenradie kiezen, kiezen voor kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak. We werken samen in vertrouwen en zijn trots op de win-win situatie die we creëren.‘

Roger Hesselberth
Manager Oirschot

sander

Slimme oplossingen

‘Iedere dag een nieuwe uitdaging, dat is wat ik zocht en gevonden heb bij Coenradie. Door het slim combineren van bestaande technieken, het toevoegen van nieuwe ontwikkelingen en het maken van eigen tools klaren we met zijn allen iedere meetopdracht. Onze klanten zijn vaak positief verrast. En daar krijg ik weer energie van om nog een stapje verder te gaan!’

Sander Schroder
Manager Innovatie

wouter

Waarde toevoegen

‘Naast onze keuze voor elektrische auto’s en zonnepanelen op het dak zijn we samen met andere ondernemers aan het onderzoeken of de realisatie van een windmolen mogelijk is. Hoe gaaf is dat!’

Wouter Coenradie
Directeur/eigenaar