Surveying Solutions, Wereldwijd

surveying solutions expertises

Op het gebied van industrieel meetwerk zijn we niet alleen de grootste van Nederland maar ook toonaangevend. Wereldwijd worden we gevraagd om mee te werken aan de meest prestigieuze projecten. We zorgen ervoor dat onze klanten altijd en op tijd over de juiste gegevens beschikken. In scheepsbouw, ruimtevaart en voor andere grote constructies weet men de weg naar Coenradie te vinden.

Wereldwijd Industrieel meetwerk

Over de hele wereld worden we gevraagd om mee te werken aan projecten waaraan Nederland haar reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid te danken heeft.

Lees meer >>

De toepassingen

Gezien het onnoemelijke aantal toepassingen hierbij een overzicht van enkele toepassingen die een algemeen beeld geven van de mogelijkheden . Voor alle toepassingen geldt dat deze zowel onshore als offshore kunnen worden uitgevoerd. Dus ook als de metingen drijvend of zelfs varend op zee moeten worden uitgevoerd. Wij gaan graag de uitdaging aan die u ons biedt!

Lees meer >>

Kunnen wij u van dienst zijn?

Ingenieursbureau Coenradie is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op (land)meetkunde. U bent van harte welkom om ons om advies te vragen.