Verhuur en verkoop van meetinstrumenten

Ingenieursbureau Coenradie beschikt over een breed assortiment 3D scanners en meetinstrumenten. Elk instrument is toegespitst op een specifieke toepassing en verschilt in onder andere precisie, bereik en handzaamheid. Wij kunnen u voor elk type meting of scanklus voorzien van passende hardware, software en benodigde training.

Uw tevredenheid staat bij ons voorop, daarom kijken wij tot in detail naar uw vraagstelling en zorgen wij voor een passende oplossing met uw budget, toleranties en de daadwerkelijk benodigde precisie in acht genomen. Zo bent u bij ons gegarandeerd van de juiste balans tussen service, snelheid, precisie en kosten. Bovendien bieden wij trainingen op maat aan, mocht u zelf aan de slag willen gaan.

Flexibel huren

Een meetinstrument huren bij Ingenieursbureau Coenradie is flexibel en op maat. Bel ons vandaag nog en ontvang vrijblijvend advies: +31 (0)499-577 202

Ik wil meer informatie

Meetinstrumenten

Direct kopen of huren?

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij bieden u graag een passende oplossing voor zowel hardware als software, afgestemd op uw project. Bovendien biedt Ingenieursbureau Coenradie training en advies.