Ligt jouw passie bij het klantgericht leveren van slimme meetoplossingen? Ben jij een communicatieve, verantwoordelijke werkvoorbereider, wil je vakinhoudelijke expertise inzetten en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega (m/v) voor een fulltime functie die ons team van werkvoorbereiders wil versterken.

Vacature Werkvoorbereider (fulltime)

Ingenieursbureau Coenradie is een meetkundig bureau dat werkzaamheden uitvoert in diverse marktsegmenten. Het bedrijf dat sinds 1989 bestaat is groeiende; zowel in aantal medewerkers als in het aantal marktsegmenten waarin het opereert, als ook in de technieken die het toepast. Wij zijn trots om met ca. 50 medewerkers te werken aan innovatieve meetoplossingen met de modernste apparatuur. Vanuit Breda en ons hoofdkantoor in Oirschot werken we in diverse branches en over de hele wereld. Maatvoering, uitzetwerk, situatiemetingen, deformatiemetingen/monitoring en 3D-laserscannen zijn de sleutelwoorden voor ons werk. Meten is ons vak!

Kenmerken van de organisatie zijn: informeel en innovatief, productief, structureel en toch creatief.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de digitale voorbereiding en verwerking van diverse projecten, het aansturen en begeleiden van de landmeters en maatvoerders. Je hebt direct contact met onze opdrachtgevers en andere betrokkenen in de keten omtrent  de voorbereiding van het uitzetwerk en de oplevering van eventuele inmeetresultaten en rapportages. Je bent mede verantwoordelijk voor het projectresultaat in kwaliteit, geld en klanttevredenheid. Tevens regel je samen met de bedrijfsleiding een stuk planning van de landmeters op de diverse projecten.

De projecten van Ingenieursbureau Coenradie zijn divers van aard, maar hebben voor deze vacature het accent op bouwkundige projecten. De werkzaamheden zullen voornamelijk worden uitgevoerd in onze vestiging Breda, maar indien nodig ook in Oirschot.

Profiel:

  • Werk-/denkniveau MBO+ / HBO met relevante ervaring in de bouw- en GWW-sector. Ervaring met industriële projecten is een pluspunt.
  • Praktische en flexibele instelling.
  • Volgt nieuwe ontwikkelingen die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de organisatie.
  • Regelaar met goede sociale vaardigheden, zowel in woord als geschrift.
  • Werkt graag als teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig werken.
  • Affiniteit met geodesie is een pre.
  • Ervaring met een CAD tekenpakket is een vereiste. Binnen Coenradie werken we met Autocad, ervaring hiermee is een pré.

Waarom bij Coenradie:

Coenradie is een modern bedrijf met toekomstvisie waarin innovatie, klanttevredenheid, flexibiliteit en ondernemerschap centraal staan.

We bieden je een inspirerende werkomgeving, een uitdagende functie en doorgroeimogelijkheden. We hechten belang aan ontwikkeling van jouw talent, dus daar waar mogelijk ondersteunen wij je om succesvol te kunnen zijn.

Geïnteresseerden mogen een korte brief met motivatie en CV sturen aan:

Ingenieursbureau Coenradie bv
T.a.v. de heer Wouter Coenradie
Postbus 111
5688 ZJ  OIRSCHOT

of mailen naar: info@coenradie.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.