3D Laserscannen

U wilt voor uw project 3D Laserscannen?

Coenradie Puntenwolk

3D laserscan en animatie van puntenwolk

Dan bent u hier aan het beste adres. Al enkele jaren loopt Coenradie voorop in ontwikkelingen rondom 3D, ketenintegratie, betere informatie en betere samenwerking. Niet omdat het nieuw en ‘interessant’ is, maar omdat we de voordelen ervan hebben gezien en ervaren.

Wij weten uit eigen ervaring dat samenwerken op basis van de juiste gegevens en met duidelijke 3D-modellen leidt tot efficiëntere samenwerking. Hierdoor is er minder kans op fouten. Optimale samenwerking: van idee en ontwikkeling tot beheer en exploitatie van ieder gebouw of object. Heeft u een uitdaging op gebied van 3D Laserscannen? Vraag dan direct vrijblijvend advies.

Direct advies aanvragen?

Bouw

3D Laserscannen met Coenradie wordt veelvuldig toegepast in de bouw bij BIM gerelateerde processen, herbestemmingen en renovaties. Heeft u een bouw-gerelateerde uitdaging? Vraag ons om advies. Wij zijn er om u te helpen.

Industrie

In de industrie worden 3D-scans en -modellen onverminderd gebruikt, met name in: Offshore industrie, Staalconstructies, Procesindustrie, Scheepsbouw, Machine- en apparatenbouw. Bij Coenradie bent u aan het beste adres voor 3D Laserscannen.

Infra

Ook voor infra is 3D Laserscannen uitstekend geschikt en de ideale tool om te helpen met zaken als revisiemeting, volumeberekeningen DTM of RD-NAP metingen. U leest de mogelijkheden zijn legio. Kunnen wij u helpen met vragen? Neem dan direct contact op.

Expert aan het woord

“Om een compleet beeld te krijgen van een object moeten er een aantal scans aan elkaar gekoppeld worden. Dit registeren is heel belangrijk en heeft impact op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van het totale 3D-model.”

Jos Westra – Coenradie

Toepassingen 3D Laserscannen

Ingenieursbureau Coenradie werkt al jarenlang met verschillende 3D-laserscanners voor industriële toepassingen, maar ook in de bouw, constructies en infrastructuur wordt (mobiel) 3D-scannen steeds vaker toegepast.

Toepassingen in de bouw vinden we vooral in BIM gerelateerde processen en bij herbestemmingen en renovaties, waarbij geen betrouwbare informatie of tekeningen aanwezig zijn. 3D-laserscannen kan dan enorme voordelen opleveren, omdat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien en alle rondingen en vormen exact zijn vastgelegd.

Laserscannen kan op ieder gebied van data-inwinning worden ingezet. Zeker als het gehele spectrum van scanners wordt beschouwd, dan is eigenlijk alles mogelijk. Waar scanners veel minder geschikt voor zijn is het aanwijzen van een uit te zetten punt. Laserscannen is wel geschikt voor meten van DTM, GBKN en allerlei soorten inventarisaties

Vragen? Vraag direct vrijblijvend advies >>

Toename gebruik 3D Laserscannen

  • BUILDING
  • PLANT
  • CIVIL
  • FORENSIC

Waarom kiest u voor 3D Laserscannen bij Coenradie

Bij Ingenieursbureau Coenradie kan elke bestaande situatie of object razendsnel en tot op millimeterniveau nauwkeurig, volledig driedimensionaal in beeld brengen. Deze informatie kan dienen als input voor uw idee of planontwikkeling, voor presentatiedoeleinden of om ermee te werken in AutoCad of andere tekenpakketten en is uitstekend geschikt voor bouw, industrie en infra-toepassingen.

Tevens kunnen de 3D-puntenwolken of -modellen ook worden gebruikt ter controle van gerealiseerd werk, of bij beheer, onderhoud en exploitatie van bestaande gebouwen en objecten. Altijd en overal de exacte ‘as-built’-gegevens ter controle of om op verder te bouwen. Bij Coenradie treft u de beste specialisten op het gebied van 3D Laserscannen. Wilt u een vrijblijvend advies ontvangen rondom uw uitdagingen en onze oplossingen? Vul dan nu onderstaand formulier in. U krijgt dezelfde werkdag antwoord van ons.

Adresgegevens

Moorland 8, Oirschot
Postbus 111, 5688 ZJ Oirschot

Telefoon: +31 (0)499-577 202
E-mail: info@coenradie.nl
KvK:  170 68 101

.

Stel nu vrijblijvend uw vraag