Surveying Solutions

World-class surveying solutions

Op het gebied van industrieel meetwerk zijn we niet alleen de grootste van Nederland maar ook toonaangevend. Over de hele wereld worden we gevraagd om mee te werken aan de meest prestigieuze projecten en zorgen wij ervoor, dat onze klanten altijd op tijd over de juiste gegevens beschikken. In scheepsbouw, ruimtevaart en voor andere grote constructies weet men de weg naar Coenradie te vinden.

Industrieel meetwerk van wereldklasse

Over de hele wereld worden we gevraagd om mee te werken aan projecten waaraan Nederland haar reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid te danken heeft.

Lees meer >>

De toepassingen

Gezien het onnoemelijke aantal toepassingen hierbij een overzicht van enkele toepassingen die een algemeen beeld geven van wat de mogelijkheden zijn. Voor alle toepassingen geldt dat deze zowel onshore als offshore kunnen worden uitgevoerd, ook als de metingen drijvend of zelfs varend op zee moeten worden uitgevoerd. Wij gaan graag de uitdaging aan die u ons biedt!

Lees meer >>

Kunnen wij u van dienst zijn?

Ingenieursbureau Coenradie is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op (land)meetkunde. U bent van harte welkom om ons om advies te vragen.